Şi-a tras palat pe casa scării

Poţi să juri că eşti în Palatul Versailles, nu într-o scară de bloc comunist! Asta e prima impresie pe care o are oricine intră în scara de bloc unde locuieşte Vladimir Chaika, de 65 de ani.

Pensionarul de 65 de ani şi-a început lucrarea migăloasă în 2001. A început iniţial să renoveze doar casa scării de la etajul şase, unde locuia el, însă când au văzut şi vecinii ce minunăţie i-a ieşit, l-au rugat să se mute până la parter. Blocul de opt etaje din Kiev a fost dat în folosinţă în 1979, iar Chaika s-a mutat aici cu familia printre primii.

simeon stalpnicul png

La etajul trei, pe lângă stucaturi fine şi decoraţiuni din gips cu motive baroce şi renascentiste, vizitatorii care ajung în blocul numărul 11A din Kiev descoperă reproduceri după Leonardo Da Vinci şi Michelangello. „Vladimir a pictat prima oară ghena de gunoi şi a transformat-o într-o operă de artă. Este un adevărat maestru în reproduceri”, a declarat fotograful Serghei Starostenko.

Deşi nu a fost niciodată în Franţa şi nu a vizitat Palatul Versailles decât cu puterea imaginaţiei, reproducerile lui Chaika sunt extrem de fidele originalului. „Mi-am dorit dintotdeauna să dau viaţă acestui cartier gri. Când intră vizitatori la noi în scară, mulţi preferă să urce pe scări pentru a admira pereţii, decât să ia liftul”, a declarat pensionarul pentru „The Guardian”.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub botez reghecampf caciuc png
cub anastasia soare png
image
image
image
image
image
image
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg