Și-a tratat fiul de șase ani cu hipnoză pentru că susținea echipa de fotbal greșită

Ultima actualizare:

    Un tată din Marea Britanie a cheltuit 3.000 de lire sterline să-și facă odrasla să țină cu echipa Arsenalfoto: Shutterstock
Un tată din Marea Britanie a cheltuit 3.000 de lire sterline să-și facă odrasla să țină cu echipa Arsenalfoto: Shutterstock

Ce nebun! Un fan înrăit al echipei Arsenal a cheltuit 3.000 de lire sterline pe ședințe de hipnoză pentru a-și face fiul de șase ani să nu mai susțină echipa de fotbal Tottenham Hotspur. Tabloidul britanic ”The Mirror” susține că bărbatul era așa de disperat că odrasla lui ținea cu echipa greșită încât la dus la toate cabinetele de terapie prin hipnoză din Londra, inclusiv la salonul lui Princess, cățelul de 10 ani care l-a hipnotizat pe Simon Cowell. Rezultatul eforturilor lui a uluit Marea Britanie.

Ce blestem poate fi mai mare pentru un suporter al echipei Arsenal decât să fie ”trădat” chiar de propriul fiu! Asta a simțit pe pielea lui un tată de 30 de ani, din Londra. Bărbatul a cheltuit 3.000 de lire sterline (16.650 lei) pe o serie de ședințe de hipnoză, la diferite cabinete de psihoterapie. Copilul a ajuns inclusiv la cățelușa Princess din rasa Spitz German, în vârstă de 10 ani, pentru a fi vindecat de pasiunea fotbalistică ”eronată”, în accepția părintelui său.

”Copul nu își dă seama că face o greșeală. Este prea mic la șase ani să conștientizeze că echipa lui favorită este Arsenal, nu Tottenham”, a declarat tatăl pe fișa de înscriere a fiului la unul dintre cabinete. Mai mult decât atât, tatăl le-a cerut experților în hipnoză să ”planteze” în creierul micuțului o pasiune nebună pentru Arsenal și le-a cerut să îi citească băaietului atunci când era în transă numele jucătorilor, al antrenorului și date importante din istoria clubului Arsenal. Șocul a fost maxim când, după aproape opt luni de tratament copilul a rămas un susținător înfocat al formației antrenate de Mauricio Pochettino.

Disperat, părintele a apelat la opinia publică și a contactat inclusiv profesori universitari de la Universitatea de psihologie din Londra pentru a ”corecta” deviația fotbalistică a puștiului de șase ani. Deși a refuzat să își dezvăluie numele, bărbatul a recunoscut că își iubește odrasla enorm și că până la urmă îi va accepta orice nebunie.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net