Șofer, oprit pe autostradă pentru că avea un taur în mașină! Imagini incredibile

Un șofer din Nebraska, SUA, a fost oprit de polițiști după ce a condus pe o autostradă un sedan în care se afla un taur imens, pe nume Howdy Doody. Pentru ca animalul să încapă, bărbatul, care a fost identificat drept Lee Meyer, a fost nevoit să decupeze plafonul autoturismului.

Taurul Howdy Doody, plimbat cu mașina pe o autostradă din Nebraska
Taurul Howdy Doody a stat cuminte în locul pasagerului din dreapta (Foto: captură video)

Șoferul s-a ales doar cu un avertisment

Ofițerii de la Divizia de Poliție din Norfolk Ofițerii de la Divizia de Poliție din Norfolk au primit un apel în jurul orei 10 dimineața, miercuri, cu privire la un bărbat conducea spre est pe autostrada 275 cu un animal. „S-au gândit că va fi un vițel, un animal mic sau unul care să încapă în interiorul vehiculului”, a declarat căpitanul de poliție Chad Reiman pentru News Channel Nebraska Northeast. Nimeni nu se aștepta să vadă uriașul animal într-un vehicul atât de mic. 

Oamenii legii au rămas mască, atunci când au văzut taurul în locul pasagerului din dreapta, relatează publicația americană New York Post. Lee a scos ușa și a înlocuit-o cu o balustradă metalică, pe care a scris mesajul: „Parada mare de rodeo din Nebraska: Cea mai bună intrare cu mașina”. Howdy Doody s-a dovedit a fi un taur foarte blând, care n-a avut nicio problemă să stea în mașină alături de stăpânul său. 

Din fericire, cascadoria periculoasă a șoferului nu a creat incidente pe autostradă. Deși a fost tras pe dreapta de polițiști, șoferul american a scăpat doar cu un avertisment. Meyer și Howdy Doody s-au întors acasă după aceea, a spus poliția.

„Ca urmare, ofițerii au efectuat o oprire a traficului și au constatat unele încălcări ale traficului care au avut loc în această situație specială”, a spus Reiman. „Ofițerul i-a dat un avertisment. Au fost câteva probleme citate cu această situație. Ofițerul a ales să-i scrie un avertisment și să-l roage să ducă animalul înapoi acasă și să părăsească autostrada.”

image
image
image
image
image
image
mircea tatu fermier panouri solare (3) png
FotoJet (19) jpg
snow 1281636 1280 jpg
gunoi freepik jpg
profesor scoala jpg
regina maxima profimedia jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (17) jpg