Suferă de o boală extrem de rară. Mai sunt doar doi alţi bolnavi în lume

Ultima actualizare:

    Emma Bale (stânga) este una dintre cele trei persoane din întreaga lume care suferă de această boalăFoto Mirror.co.uk
Emma Bale (stânga) este una dintre cele trei persoane din întreaga lume care suferă de această boalăFoto Mirror.co.uk

O femeie din Marea Britanie suferă de o boală atât de rară, încât doar încă două persoane în întreaga lume prezintă această afecțiune. Gravitatea bolii constă în faptul că simptomele sunt greu de suportat – dureri de cap și frisoane - și sunt constante.

Emma Beal (27 de ani), din Marea Britanie, suferă de o boală foarte misterioasă și rară. Medicii au constatat că în întreaga lume nu sunt decât trei persoane (inclusiv Emma) care sunt afectate de aceasta, relatează Mirror.co.uk. Boala este cauzată de un dezechilibru la nivelul mitocondriilor, care sunt niște componente importante ale celulelor. Mai există doar doi oameni din Finlanda care suferă de această boală. 

Este o boală care afectează celulele

Emma a început să se simtă rău prin anul 2010, pe vremea când își dădea ultimele examene la facultate. Ea începuse să aibă dureri de cap, stări de oboseală, lipsă de control asupra mișcărilor, osteoporoză și probleme de echlibru. Inițial, medicii au crezut că este o problemă la nivelul creierului însă după mai multe investigații au ajuns la concluzia că tânăra prezenta un serios dezechilibru la nivelul mitocondriilor. Acesta este o afecțiune extrem de rară și influențează negativ corecta funcționare a celulelor.

Nu există încă un antidot pentru această afecțiune

Momentan nu există un tratament precis pentru o asemenea boală, dar tânăra este mulțumită că, după atât de mult timp, în sfârșit știe cauza problemelor sale. „Cea mai bună veste pentru mine este că pot avea o familie dacă vreau, fără a-mi face griji că voi transmite mai departe boala, pentru că șansele sunt practic inexistente”, a mărturisit Emma.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
statuie jpg
Tuse jpg
money 3115981 1280 jpg
image png
tesla jpg
calendar ortodox 2021 22 februarie aflarea sfintelor moaste din evghenia png
vasile certezanu jpeg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net