Top 3 alimente care măresc libidoul

Ultima actualizare:

    Uite ce trebuie să savurezi înainte de a merge la „culcare”!
Uite ce trebuie să savurezi înainte de a merge la „culcare”!

Dacă vrei să-ţi mai condimentezi un pic viaţa sexuală, află că există alimente, altele decât bine cunoscuta tripletă căpşuni-ciocolată-usturoi, care îţi pot da starea de spirit necesară unei seri... în doi. Uite ce trebuie să savurezi înainte de a merge la „culcare”!

Migdale

Aflate în topul gustărilor săţioase, se pare că migdalele sunt şi au fost mereu  bănuite că pot creşte pasiunea, acționând ca un stimulent sexual, dar și ca adjuvant în ale fertilităţii. Asemenea sparanghelului, migdalele sunt pline de nutrienţi şi minerale importante pentru sănătatea sexuală (zinc, seleniu şi vitamina E). Studii arată că zincul ajută la îmbunătățirea libidoului şi a dorinţei sexuale.

Fructe de mare

În ciuda texturii lor alunecoase şi lipicioase, stridiile sunt cele mai cunoscute afrodisiace. Sunt, de asemenea, una dintre cele mai bogate surse de zinc, crescând, la rândul lor, libidoul. Nu evita nici peştele! Cei uleioşi, cum ar fi somonul sălbatic și heringul, conţin acizi grași de Omega3, care sunt esențiali pentru o inimă sănătoasă.

Citrice

Orice membru al acestei familii de fructe tropicale este super bogat în antioxidanţi, vitamina C şi acid folic (toate acestea fiind importante pentru sănătatea sistemului reproductiv masculin). Aşa că, data viitoare când unul dintre voi pofteşte la un desert, nu te feri şi pregăteşte o salată de fructe, din care să nu lipsească grapefruit roz, portocale şi mandarine. Pe post de dressing poţi face un suc de lime sau lămâie simplă. Pentru a mai îndulci un pic situaţia, foloseşte nişte miere naturală.

Vezi alte sfaturi pe clickpentrufemei.ro

image
image
image
image
image
image
bloc în construcții Suceava jpg
imagine NASA 2 jpg
Tramvai Bozankaya la Timişoara FOTO Ş.Both
mihai voropchievici 2020 e an cu multa incurcatura la ce trebuie sa fiti atenti 626348 1000x600 jpg
copil  sursa   Shutterstock jpg
FIOROSUL jpg