Tradiția la care renunță Regele Charles după moartea Reginei Elisabeta: „Vor fi multe emoții care îl vor încerca”

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Regele Charles ar putea renunța la călătoria anuală la Castelul Mey pentru a marca prima aniversare a ascensiunii sale la Balmoral, care i-a fost atât de drag Reginei Elisabeta și acolo unde mama sa și-a petrecut ultiele clipe de viață.

Tradiția la care renunță Regele Charles
Tradiția la care renunță Regele Charles

Regele Charles petrece de obicei o săptămână în august, la Castelul Mey, care a aparținut regretatei Regine Elisabeta. Cu toate acestea, fostul majordom regal Grant Harrold spune că este posibil ca anul acesta să renunțe la această tradiție și să își împartă timpul "între Balmoral și acasă".

Regele Charles are propria proprietate privată pe domeniul Balmoral, Birkhall, unde el și Regina Camilla au locuit după moartea mamei sale, relatează The Express, conform Mirror.  

În plus, fostul majordom crede că vizita la Balmoral va fi "emoționantă", deoarece acolo regina a murit în mod tragic în locul ei "preferat" în urmă cu aproape un an.

Regele Charles are propria proprietate privată pe domeniul Balmoral, Birkhall, unde el și Regina Camilla au locuit după moartea mamei sale, relatează The Express, conform Mirror.

Călătoria pe care Charles o făcea întotdeauna cu mama și tatăl său

Călătoria la Balmoral va fi una cu "emoții puternice" pentru rege, deoarece acesta obișnuia să meargă acolo numai cu răposatul său tată și cu mama lui. Acum, Regele Charles va fi în centrul evenimentelor care vor avea loc, cum ar fi găzduirea Balului Ghillies, dar va avea întotdeauna alături prieteni și membri apropiați ai personalului pentru a-l consola.

Harrold a continuat: „Castelul Balmoral este locul în care și-a luat rămas bun de la mama sa, regina. Este locul unde a murit și unde și-a petrecut ultimele amintiri.

Este conștient că acolo și-a petrecut mama sa ultimele zile din viață. Așadar, vor fi multe emoții care îl vor încerca. (...)

Este un loc în care familia regală poate scăpa de tot și poate fi împreună ca o unitate”.

Regina Elisabeta a murit pe 8 septembrie 2022, iar prințul Philip în aprilie 2021.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
ion antonescu jpg
image png
index (22) jpg
aterizare de urgenta jpg
banner iosif rotariu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net