Uite ce poţi să cumperi acum ca să economiseşti bani pe viitor!

Ultima actualizare:

Anumite cumpărături pe care le faci te pot duce în pragul falimentului însă, în acelaşi timp, multe obiecte pe care dai acum banii te-ar putea ajuta să economiseşti pe viitor.

Iată câteva idei de care ai putea ţine cont!  

Ia-ţi o sacoşă pentru cumpărături

O sacoşă rezistentă pentru cumpărături te va ajuta să economiseşti bănuţii pe care îi dădeai pe o pungă luată de la magazin. La prima vedere pare o sumă infimă, însă, cu timpul, banii se adună. De ce să nu-i pui la puşculiţă?

Ai nevoie de pantofi de foarte bună calitate

Pantofii de calitate, din piele naturală, cumpăraţi de la o firmă de renume, vor avea o durată de viaţă mult mai lungă decât încălţămintea ieftină, din materiale textile sau sintetice. Este adevărat că vei scoate mai mulţi bani din buzunar, dar pantofii vor putea fi purtaţi pentru mult mai mult timp. Dacă, dimpotrivă, cumperi încălţăminte ieftină, o dată la câteva luni se va deteriora, va trebui să o arunci şi să-ţi cumperi alta. 

Optează pentru un abonament avantajos la sală

Când alegi un abonament la sală, recomandat este să cauţi cu mare atenţie ofertele. Vânează reducerile şi discounturile! Nu este recomandat să alegi prima ofertă care îţi iese în cale deoarece un abonament se încheie pe o perioadă mai lungă de timp şi s-ar putea să-ţi pară rău mai încolo. 

Cumpără  un abonament ieftin pentru telefon

În primul rând, nu ar trebui să cazi în capcana abonamentelor mai lungi de un an de zile. În tot acest timp pot apărea oferte mult mai atrăgătoare de care nu vei putea beneficia. În al doilea rând, ar trebui să alegi un abonament cât mai ieftin, care să includă multe minute şi SMS-uri şi cât mai puţin Internet. Asta pentru că există o mulţime de locuri care îţi pun la dispoziţie gratuit WiFi. 

Achiziţionează electrocasnice din clasa energetică A+

Vorbim despre maşina de spălat, despre frigider, combina frigorifică, aparatul de aer condiţionat şi aspiratoare. Toate acestea consumă energie electrică într-o cantitate mai mare sau mai mică. Pentru a economisi bani, alege modele care au un consum cât mai mic. Este adevărat că au costuri puţin mai mari, dar le vei amortiza rapid. 

Cumpără un aparat de aer condiţionat cu termostat

Se apropie vara şi odată cu ea – canicula. Dacă nu ai montat în locuinţă un aparat de aer condiţionat şi vrei să cumperi unul, îndreaptă-te către modelele care prezintă şi termostat. În acest fel vei controla temperatura din casa ta şi îţi vei micşora şi factura la lumină. 

Alege de pe acum vacanţa de iarnă

Acum este momentul să te gândeşti nu la vacanţa de vară, ci la vacanţa de iarnă. Cu cât o cumperi mai din timp, cu atât preţul va fi mai mic. Caută ofertele agenţiilor de turism din ţară sau străinătate sau ia legătura direct cu proprietarii de pensiuni sau cu recepţia hotelurilor. Nu uita să-ţi cumperi din timp şi biletele de avion! 

image
image
image
image
image
image
man 1853532 1280 jpg
femeie din dacia jpg
calendar ortodox 2024 21 februarie sfantul timotei din simboli jpg
paraclisul institutului oncologic bucuresti un proiect pentru pacientii din toata tara si familiile lor jpg webp
image png
Iulia Navalnaia la Oscar   profimedia 0762300331 jpg
nickelsdorf1 1024x599 681x398 33329600 webp
1 gulii umplute jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net