Uite cum alegi mărţişorul potrivit în funcţie de zodie!

Ultima actualizare:

  Foto: Laura Macavei
Foto: Laura Macavei

Câteva zile ne mai despart de 1 Martie, iar tu ar trebui să te grăbeşti să cumperi mărţişoare pe care să le oferi femeilor dragi: mama, sora, iubita, soţia şi, evident, soacra. Mărţişoarele se aleg ţinând cont de personalitatea celei căreia vrei să-i faci cadoul. Iată cum să le cumperi în funcţie de zodia femeilor din viaţa ta!

 • Berbec – Curajoasă, activă, cu spirit de iniţiativă şi dinamică, femeia Berbec preferă mărţişoarele din metale preţioase sau cu pietre preţioase. Nu cumpăra obiecte inutile sau de proastă calitate pentru că Berbecii nu vor fi deloc încântaţi. 
 • Taur – Femeia Taur este o fire practică, stabilă şi calmă. Ea va aprecia un mărţişor pe care să-l poarte şi după ziua de 1 martie. Alege pentru ea o broşă cu pietre semipreţioase, deoarece iubeşte foarte mult luxul şi eleganţa. 
 • Gemeni – Curioşi şi comunicativi, Gemenii preferă un mărţişor inedit, amuzant sau unic, eventual lucrat manual. Însă aceste persoane pun mare preţ pe iubire şi viaţa de cuplu. Poţi alege un mărţişor sub formă de inimioară. 
 • Rac – Femeile născute în zodia Racului sunt sensibile şi iubesc foarte mult viaţa de familie. Vor aprecia un mărţişor cu flori sau unul cu o anumită încărcătură emoţională. 

simeon stalpnicul png
 • Leu – Persoanele născute în zodia Leu sunt atrase de lux şi opulenţă, vor să iasă în evidenţă, să fie admirate şi să fie în centrul atenţiei. Vor aprecia un mărţişor scump, din aur, sau unul de dimensiuni mari. 
 • Fecioară – Femeile născute în zodia Fecioară sunt conservatoare, dar foarte critice şi atente la detalii. Ele vor aprecia un mărţişor tradiţional precum un trifoi cu patru foi, o potcoavă, un coşar sau ghiocei. 
 • Balanţă – Echilibrate, stabile, corecte şi relaxate, femeile născute în zodia Balanţei se vor bucura de un mărţişor neconvenţional, amuzant, hazliu. Poţi alege o jucărie haioasă. 
 • Scorpion – Persoanele născute în zodia Scorpionului sunt pasionale, au un carcater puternic şi dominant, iubesc misterul, iar unele sunt pasionate de şi ocultism. Poţi alege pentru ele un mărţişor cu pietre semipreţioase, din fier sau oţel. 
 • Săgetător – O opţiune inspirată pentru această zodie ar fi un mărţişor confecţionat din cositor – metalul caracteristic al zodiei – sau bijuterii încastrate cu perle. Femeia Săgetător este o fire independentă, care nu acceptă să fie încătuşată într-o relaţie. Evită mărţişoarele sub formă de inimioare sau Cupidoni. 
 • Capricorn – Tradiţionalişti şi conservatori, Capricornii vor aprecia un mărţişor clasic şi foarte simplu. Un şnur alb-roşu, pe care să-l prindă la mână, ar fi foarte potrivit. 
 • Vărsător – Firi inventive, spontane şi nonconformiste, femeile născute în zodia  Vărsător apreciază lucrurile ingenioase şi unice. Alege un mărţişor deosebit şi total ieşit din comun. 
 • Peşti – Femeile născute în zodia Peşti sunt firi superstiţioase care ar aprecia un mărţişor ce reprezintă corpuri cereşti, talismane, amulete sau simboluri religioase. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi  steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Fun Zone jpeg 1 jpeg
bucatarie pexels jpg
rosii tomate istock jpg
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
tantari jpg
wizz air pixabay jpg
cetate ardud
image
actualitate.net
image
actualitate.net