Un bărbat a câștigat 365 de zile de concediu plătit într-o tombolă organizată de compania sa

Ăsta da noroc! Un bărbat din China a atras invidia întregii sale țări după ce a câștigat un an de zile de concediu plătit într-o tombolă organizată de compania sa. Într-un videoclip ce a devenit viral pe rețelele de socializare chineze, bărbatul, însoțit de o femeie și doi copii mici care par a fi membrii familiei sale, poate fi văzut ținând marele premiu pe care scrie „365 de zile de concediu plătit”.

Un bărbat din China a câștigat un an de zile de concediu plătit / Foto: Shutterstock
Un bărbat din China a câștigat un an de zile de concediu plătit / Foto: Shutterstock

A câștigat la tombolă un an de concediu plătit

Un chinez a atras invidia întregii sale țări după ce a câștigat 365 de zile de concediu plătit într-o tombolă organizată de compania sa, ce a avut loc duminică (9 aprilie) în Shenzhen, Guangdong. O angajată a companiei, doamna Chen, a declarat presei chineze că, aceasta a fost prima întâlnire anuală a companiei după trei ani din cauza Covid-19, motiv pentru care departamentul său a planificat o tombolă norocoasă pentru a ajuta la ameliorarea stresului de la locul de muncă al angajaților.

Așa că, după o discuție cu șeful companiei, departamentul a decis să facă din tragerea la sorți un eveniment și mai mare, încorporând marele premiu al unei vacanțe plătite de un an. Dar, chiar dacă evenimentul a constat în mai multe premii, acesta a avut și penalizări, printre care, de exemplu, consumul unei „băuturi speciale create de către angajați”, sau „să joace rolul unui chelner și să îi servească pe colegi”.

După o seară de neuitat pentru angajații companiei, marele premiu de „365 de zile de concediu plătit” a fost câștigat de un tânăr manager, al cărui nume nu a fost dezvăluit. Un videoclip cu el publicat pe rețelele sociale a devenit imediat viral.

Videoclipul a stârnit discuții în mediul online

Unii au spus că nu pot decât să viseze să câștige un an întreg de concediu plătit, în timp ce alții au susținut că „premiul este de fapt o capcană deghizată”. „Odată ce te-ai întors din vacanță, jobul nu va mai fi al tău”, „Acesta va fi un mod prin care șeful său va afla dacă, compania este aceeași cu sau fără el”, au fost unele dintre comentariile aduse pe platforma chineză Douyin (TikTok), potrivit OddityCentral.

Însă, chiar dacă unele persoane au fost de părere că nu ar trebui să accepte premiul deoarece își va pierde cu siguranță locul de muncă atunci când se va întoarce, altele au susținut că ar respinge orice fel de avertisment și s-ar risca să plece în vacanță. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net