Un cuplu de români a mâncat slănină cu ceapă, pe plajă, în Dubai. Reacții hilare pe internet. VIDEO

Un cuplu de români a captat atenția utilizatorilor de TikTok și a devenit rapid un fenomen viral, după ce au împărtășit un videoclip în care se lăudau cu un prânz tradițional românesc, servit pe o plajă din Dubai.

Imaginile cu cei doi români s-au viralizat / foto: captura Tik Tok
Imaginile cu cei doi români s-au viralizat / foto: captura Tik Tok

Aceștia au ales să se bucure de soarele strălucitor și nisipul încins al Dubaiului într-un mod cu totul special, servindu-și masa într-un decor neobișnuit.

Scena surprinsă în videoclip îi prezintă pe cei doi soți pregătind cu grijă masa pe un șezlong. Au folosit un tocător de lemn pentru a pregăti delicii culinare specifice României, precum slănină și cârnați.

Petrecere cu gustări românești, pe plajă în Dubai

Atmosfera de pe plajă a fost transformată într-o adevărată sărbătoare a gusturilor românești, cuplul împărțind cu larghețe cârnați, pâine și ceapă cu cei din jur, creând astfel o masă tradițională în inima Dubaiului.

Cu toate acestea, se pare că sticla de pălincă nu a fost oferită și celorlalți participanți la acest festin inedit.

Videoclipul a generat un val de reacții pe platforma de socializare, strângând mii de aprecieri și comentarii. Mulți dintre utilizatori s-au arătat amuzați și impresionați de inițiativa cuplului, lăsând mesaje de apreciere precum „Of, ce-mi plac asemenea oameni", "Cel mai bun meniu, sănătate curată” și „Dacă toți ar fi ca voi, România ar fi mai apreciată".

În fața acestui val de susținere, dar și a unor critici, protagonistul videoclipului a răspuns cu umor și gratitudine.

Într-un mesaj adresat fanilor, el le-a mulțumit pentru gândurile pozitive și a răspuns criticilor într-un mod jovial: „Vă salut cu respect pe toți cei de acord și vă mulțumesc pentru gândurile bune, iar răutăcioșii să rabde de foame”.

Cât te costă o vacanță de o săptâmână în Dubai

Zborurile economice din Europa către Dubai pot costa între 300-600 EUR de persoană, în funcție de orașul de plecare și de perioada anului.

Hosteluri sau hoteluri de 2-3 stele pot costa între 40-100 EUR pe noapte. Deci, pentru o săptămână, bugetul pentru cazare ar fi între 280-700 EUR.

Mâncarea în restaurante economice sau stradale poate costa între 10-20 EUR pe zi, deci aproximativ 70-140 EUR pentru o săptămână.

 Transportul public și activitățile mai accesibile pot aduce costuri suplimentare de aproximativ 100-200 EUR.

Bugetul total pentru o opțiune economică ar putea varia între 750-1640 EUR.

Vacanța de lux costă, însă 4750-12400 EUR. Zboruri business sau first-class pot costa între 2000-4000 EUR de persoană. Hoteluri de 5 stele sau resorturi de lux pot costa între 200-1000 EUR pe noapte, adică 1400-7000 EUR pentru o săptămână.

Mâncarea în restaurante de lux poate costa între 50-200 EUR pe zi, deci aproximativ 350-1400 EUR pentru o săptămână. Închirierea unei mașini de lux, tururi private, și alte activități exclusiviste pot aduce costuri suplimentare de până la 1000-3000 EUR. Bugetul total pentru o opțiune de lux ar putea varia între 4750-12400 EUR.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net