Un fetiş pe care cei mai mulţi bărbaţi îl preferă şi îl adoră


    Oamenii pot transforma practic orice într-un fetiş, dar există unul pe care cei mai mulţi îl preferă şi îl adoră: picioarele şi tocurile înaltefoto: 123RF
Oamenii pot transforma practic orice într-un fetiş, dar există unul pe care cei mai mulţi îl preferă şi îl adoră: picioarele şi tocurile înaltefoto: 123RF

Cele mai multe persoane au un fetiş indiferent de sex, orientare sexuală sau stil de viaţă. În general, sunt considerate inofensive, iar cele mai frecvente fetişuri care sunt puse în practică au rolul de a excita şi de a condimenta viaţa sexuală.

Pentru cei care nu ştiu, fetişul este atracţia inexplicabilă pentru un obiect sau o anumită parte a corpului fără de care unele persoane nu se pot excita. Oamenii pot transforma practic orice într-un fetiş, dar există unul pe care cei mai mulţi îl preferă şi îl adoră: picioarele şi tocurile înalte.

Psihologii descriu cazuri ale unor persoane cu astfel de fetişuri ce şi-au căutat toată viaţa un partener sexual numai pe baza formei picioarelor şi degetelor de la picioare.

Unele persoane consideră forma degetului mare de la picioare importantă, în timp ce alţii preferă ca atât degetul mare, cât şi degetul alăturat să aibă aceeaşi mărime.

În cazul pantofilor cu toc înalt, fetişul este activat de efectul pe care îl au aceştia asupra corpului femeii. Tocurile inalte pun accent în primul rând pe picioarele reprezentantelor sexului frumos şi pe lungimea lor şi le dau o alură sexy. Acest fetiş este întâlnit la bărbaţi, iar acest lucru îi ajută la activarea sau sporirea excitării sexuale.

cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub horoscop 1 gif
marius buga pro tv foto facebook jpg
cub oana roman png
cladiri bucuresti jpeg
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg