Un norvegian a rămas fascinat de România. Ce l-a impresionat în țara noastră: „Românii știu cu adevărat să...”

Ultima actualizare:

Norvegianul Gunnar Garfors a declarat că a vizitat, în total, 198 de ţări. Performanţa lui a atras atenţia mai multor publicaţii. Întrebat care țară l-a impresionat, norvegianul a spus că România se află printre preferințele sale. Iată ce i-a plăcut. 

Un norvegian a fost plăcut surprins de peisajele din România Foto: Shutterstock
Un norvegian a fost plăcut surprins de peisajele din România Foto: Shutterstock

Ce a găsit atractiv Gunnar Garfors în România 

Gunnar Garfors a vizitat toate cele 198 de țări din lume, iar România se află în topul preferințelor. Garfos a declarat celor de la Business Insider că a fost profund impresionat de Transilvania, cunoscută pentru castele, munți și, bineînțeles, Dracula. De asemenea, acesta a fost încântat de petrecerile care au loc în Capitală. „Românii știu cu adevărat să se distreze, iar petrecerile din București sunt de neuitat“, a adăugat el.

Norvegianul a fost impresionat de calitatea berii românești 

Nu în ultimul rând, Gunnar Garfors a apreciat și calitatea berii românești, subliniind că românii au un talent deosebit în producția acestei băuturi. „Românii chiar știu să facă bere”, își amintește călătorul scandinav.

Gunnar Garfors Foto: Facebook
Gunnar Garfors Foto: Facebook

Astfel, România s-a alăturat listei exclusiviste a celor 12 destinații preferate ale lui Gunnar Garfors, o recunoaștere la nivel global a frumuseții și diversității pe care țara noastră le oferă călătorilor experimentați din întreaga lume.

Ce alte destinații l-au impresionat 

Printre preferatele lui Gunnar se află şi Madagascar, unde s-a minunat în faţa frumuseţilor naturale ale ţării, fiind uimit de impresionaţii baobabi. Islanda este locul pe care îl recomandă pentru izvoarele sale termale cu apă caldă, unde poţi să te relaxezi şi atunci când afară este ger de crapă pietrele.

În Vietnam a întâlnit cei mai prietenoşi oameni din lume şi a admirat pieţele plutitoare din Delta Mekongului. Kyrgyzstan i-a reţinut atenţia cu obiceiurile locului, dar şi cu frumuseţea aparte a femeilor, în timp ce Kiribati i-a rămas în amintire ca un Paradis neatins din multe puncte de vedere de „neajunsurile” lumii moderne, mai ales că aici aterizează nu mai mult de două sau trei avioane pe săptămână.

Alte destinații de pe lista norvegianului 

Plajele nesfârşite din Noua Zeelandă şi peisajele incredibile din Nicaragua sunt, de asemenea, pe lista de recomandări a norvegianului. Deşi nu mulţi au înţeles de ce se află printre favoritele sale şi Sierra Leone, statul african greu încercat de anii de război civil, Gunnar spune că este una dintre destinaţiile care te obligă să ieşi din zona de confort şi merită efortul pentru că are sate idilice, plaje uimitor de frumoase şi oameni zâmbitori. 

Dominica, o ţară insulară din Marea Caraibelor, aflată la sud de Guadelupa şi la nord de Martinica, i-a reţinut atenţia norvegianului mai ales pentru că aici se află al doilea cel mai mare izvor termal din lume, unde temperatura apei ajunge până la 100 de grade Celsius în centrul „lacului care fierbe”, după cum a fost denumit de localnici. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net