Video viral! S-a dezbrăcat complet şi a început să danseze în faţa călătorilor din metrou

8 noiembrie 2017
article img
Bărbatul nu a fost identificat încăcaptură Youtube

Un clip cu un bărbat care dansează în costumul lui Adam, într-un metrou londonez, s-a viralizat rapid pe Internet, iar poliţiştii încearcă acum să dea de urma “petrecăreţului”.

Călătorii din metrou au avut parte de o scenă uluitoare, după ce un bărbat s-a dezbrăcat de haine şi a început să danseze gol puşcă.

S-a întâmplat în metroul londonez, în staţia Victoria. Bărbatul s-a dezbrăcat, şi-a aşezat hainele pe scaun şi a început să danseze “lasciv” folosindu-se de bara din vagon.

Uluiţi, unii călători ruşinaţi şi-au acoperit feţele, alţii au izbucnit în râs, iar unii l-au filmat pe bărbat. Clipul a ajuns pe Internet, iar poliţiştii încearcă acum să-l găsească pe bărbat şi să-l amendeze.

“Suntem la curentul cu filmuleţul postat pe Twitter. Imaginile sunt în acest moment analizate în încercarea de a-l identifica pe bărbatul care apare dansând”, a spus un purtător de cuvânt al poliției, scrie Daily Mail.

Ei au pus la dispoziţia cetăţenilor un număr de telefon, iar cei care au informaţii despre bărbat sunt rugaţi să sune la poliţie.

Vezi aici clipul care i-a şocat pe londonezi