Vlogger olandez, ajuns în România: „Mă simt mințit...."

Luke Patrick, un vlogger olandez, a ajuns în România și a fost uimit de frumusețea țării noastre: „este una dintre acele țări care adesea sunt trecute cu vederea, nemeritat. Nu sunt multe care să rivalizeze cu România”, scrie adevărul.ro.

Vloggerul olandez a rămas impresionat de frumusețea României Foto: Shutterstock
Vloggerul olandez a rămas impresionat de frumusețea României Foto: Shutterstock

Vloggerul olandez a fost impresionat de România

Luke Patrick a venit pentru a doua oară în România și a stat șapte zile în București. Vloggerul olandez are peste 130.000 de urmăritori pe Instagram, acolo unde postează des impresii despre locurile pe care le vizitează. 

 A doua oară în România (și București) a fost de neuitat! Am petrecut exact 7 zile în București și am făcut o excursie de o zi în Ruse, Bulgaria.

România este una dintre acele țări care adesea sunt trecute cu vederea, nemeritat. În ceea ce privește natura, ospitalitatea și arhitectura, nu sunt multe țări care să rivalizeze cu România!”, a scris vloggerul.

Turiști britanici, ajunși în România: „Țara asta este un loc minunat, reputația e nedreaptă"

Nu a fost singurul vlogger care a rămas plăcut impresionat de țara noastră. Pe 18 mai, Josef Roberts, un vlogger britanic, a ajuns întâmplător în România, alături de soție și a fost uimit de frumusețea țării noastre.

„Un lucru pe care simt că trebuie să-l spun: inițial, planul nostru nu era să mergem în România, ci să mergem la Istanbul, în Turcia. Dar am ales România la întâmplare ca alternativă și înainte de a veni eram puțin îngrijorați.

Turistul britanic: „mă simt un pic mințit"

„Știți, România are această reputație, mai ales în Marea Britanie, de loc periculos post-sovietic, plin de infractori și de locuri degradate. Iar acest lucru este complet greșit și, ca să fiu sincer, mă simt un pic mințit", declara vloggerul britanic. 

„Îmi amintesc că am crescut în Marea Britanie în anii '90 și la începutul anilor 2000 și îmi amintesc că unele dintre ziarele noastre ne avertizau că, dacă România va intra în UE, 50.000 de români vor veni în Marea Britanie, vor comite infracțiuni și vor aduce cu ei lucruri îngrozitoare” spunea Josef.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net