Fata de la Meteo din Click! dă sfaturi erotice: «Nu-ţi critica iubitul în pat!»


    Raluca Podea  este “consilieră  în amor”
Raluca Podea este “consilieră în amor”

Când ai o relaţie care durează de ceva vreme, nu-i aşa că nu te mai gândeşti la greşelile pe care le-ai putea face când vine vorba despre sex? Dacă de monotonie poţi scăpa, cu ajutorul unei imaginaţii bogate, nu uita că există şi alte gafe care îţi pot afecta viaţa amoroasă.

Haine confortabile, dar banale. Vă ştiţi de multă vreme şi nu mai contează atât de mult cu ce te îmbraci, atunci când stai în casă sau atunci când dormi.

Greşit! Dacă nu vrei ca pasiunea voastră să moară, încet-încet, lasă deoparte hainele comode, oricât de bine te-ai simţi în ele,  şi îmbracă lenjerie sexy, cât poţi de des. Va fi un beneficiu nu doar pentru el, ci şi pentru tine.

Lipsa de iniţiativă nu este îngăduită. Nu lăsa totul pe umerii iubitului tău. Nu aştepta ca el să propună să faceţi sex de fiecare dată. Un bărbat apreciază o femeie care se implică şi preia controlul. Arată că eşti încrezătoare în forţele proprii şi aşa mai condimentezi şi viaţa din dormitor.

Critica nu te ajută cu nimic. Ar trebui evitată oricând. Nimic nu-l îndepărtează mai repede de tine ca momentele în care îi spui ce nu-ţi place la el. Gândeşte-te, e cel mai uşor să critici, iar dacă el ar face acelaşi lucru cu siguranţă nu te-ai simţi bine. În schimb, spune-i cum să te satisfacă.

Comparaţia cu fostul tău iubit trebuie evitată. Nimic nu e mai umilitor pentru cineva decât să i se spună că fostul, adică cel care a fost înaintea lui în viaţa ta, era mai bun la pat sau în orice altă privinţă în viaţa de cuplu. Niciodată nu-l compara pe bărbatul cu care eşti cu cel de dinaintea lui. Altfel, tipul va încheia socotelile cu tine, căci se va simţi jig-nit.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
bugetari functionari publici
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png