Fata de la Meteo din Click! dă sfaturi erotice: «Nu-ţi critica iubitul în pat!»

Ultima actualizare:

    Raluca Podea  este “consilieră  în amor”
Raluca Podea este “consilieră în amor”

Când ai o relaţie care durează de ceva vreme, nu-i aşa că nu te mai gândeşti la greşelile pe care le-ai putea face când vine vorba despre sex? Dacă de monotonie poţi scăpa, cu ajutorul unei imaginaţii bogate, nu uita că există şi alte gafe care îţi pot afecta viaţa amoroasă.

Haine confortabile, dar banale. Vă ştiţi de multă vreme şi nu mai contează atât de mult cu ce te îmbraci, atunci când stai în casă sau atunci când dormi.

Greşit! Dacă nu vrei ca pasiunea voastră să moară, încet-încet, lasă deoparte hainele comode, oricât de bine te-ai simţi în ele,  şi îmbracă lenjerie sexy, cât poţi de des. Va fi un beneficiu nu doar pentru el, ci şi pentru tine.

Lipsa de iniţiativă nu este îngăduită. Nu lăsa totul pe umerii iubitului tău. Nu aştepta ca el să propună să faceţi sex de fiecare dată. Un bărbat apreciază o femeie care se implică şi preia controlul. Arată că eşti încrezătoare în forţele proprii şi aşa mai condimentezi şi viaţa din dormitor.

Critica nu te ajută cu nimic. Ar trebui evitată oricând. Nimic nu-l îndepărtează mai repede de tine ca momentele în care îi spui ce nu-ţi place la el. Gândeşte-te, e cel mai uşor să critici, iar dacă el ar face acelaşi lucru cu siguranţă nu te-ai simţi bine. În schimb, spune-i cum să te satisfacă.

Comparaţia cu fostul tău iubit trebuie evitată. Nimic nu e mai umilitor pentru cineva decât să i se spună că fostul, adică cel care a fost înaintea lui în viaţa ta, era mai bun la pat sau în orice altă privinţă în viaţa de cuplu. Niciodată nu-l compara pe bărbatul cu care eşti cu cel de dinaintea lui. Altfel, tipul va încheia socotelile cu tine, căci se va simţi jig-nit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net