Fata lui Videanu şi nepotul lui Lucescu, cu şoferul la scară!

simeon stalpnicul png

Sunt tineri şi răsfăţaţi. Au părinţi bogaţi şi celebri, aşa că se bucură de toate avantajele de a fi copil de "bani-gata". Diana Alexandra Videanu, fiica fostului ministru al economiei şi Matei Lucescu, fiul selecţionerului Răzvan Lucescu trăiesc din plin viaţa de huzur.

La 17 ani, vezi viaţa în roz. Cu atât mai mult dacă mami şi tati sunt persoane publice, iar cele mai mari "griji" ale tale trebuie să fie legate de câte zerouri au sumele pe care le deţin părinţii în conturi.

Dau şi 40.000 $ pentru şcoala odraslelor

Fata lui Mircea Geoană, provocatoare pe Internet!

Diana Alexandra Videanu, fata politicianului Adriean Videanu, dar şi Matei, băiatul lui Răzvan Lucescu, antrenorul echipei naţionale de fotbal a României, au şofer la scară şi se plimbă în maşini de lux.

Şoferul o conduce pe Alexandra până în casă

simeon stalpnicul png

În urmă cu câteva zile, fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi puşti, ambii în vârstă de 17 ani, la o plimbare cu maşina prin Bucureşti. Nu, niciunul dintre ei nu se afla la volan, ci pe bancheta din spate, automobilul de lux fiind condus de şoferul lui Videanu.

După ce au terminat treburile pe care le-au avut în centrul Capitalei, angajatul politicianului a dus-o pe Diana Alexandra acasă, la vila familiei, apoi a continuat călătoria până în zona Dorobanţi, pentru a-l lăsa la domiciliu şi pe Matei.

În maşină, Matei aşteaptă întoarcerea şoferului

simeon stalpnicul png

Nepotul lui Mircea Lucescu şi fata prim-vicepreşedintelui Partidului Democrat-Liberal se cunosc de ani buni, "liantul" fiind Marilu, sora lui Matei.

Tânăra a studiat timp de patru ani în Elveţia, la cunoscutul colegiu "Le Rosey", şcoală la care acum este elevă şi Diana Alexandra. Prietenia dintre cele două fete s-a legat rapid, iar la scurt timp, apărut "în peisaj" şi Matei.

Simpaticul puşti a aşteptat cuminte în maşină până când şoferul i-a cărat bagajele fetei şi a condus-o în casă pe Diana. Bărbatul s-a întors la volanul elegantului Mecedes şi a continuat călătoria, până la câţiva paşi de casa unde locuieşte Matei.

Nepotul lui Lucescu e dus până acasă

simeon stalpnicul png

Fata lui Videanu are iubit

Despre fiica lui Videanu s-a scris în această vară că ar fi îndrăgostită până peste cap de Horia Şerbănescu, copilul unui om de afaceri. De altfel, Diana Alexandra a postat încă din noiembrie 2009 fotografii cu ea şi iubitul ei pe un site de socializare.

Matei Lucescu s-a iubit cu fata lui Mihai Stoica

Fiul lui Lucescu jr. a trăit câteva luni o poveste de dragoste alături de Teodora Stoica, fiica actualului manager al celor de la FC Vaslui, Mihai Stoica.

Tatăl lui Matei câştigă 600.000 de euro pe an de la Federaţia Română de Fotbal, în vreme ce bunicul lui încasează de la Şahtior 3,5 milioane euro pe sezon. Asta pe lângă afacerile pe care clanul le are în imobiliare şi construcţii.

Videanu, avere de 37-39 milioane €

Criză, criză, dar nu şi pentru Adriean Videanu. Fostul ministru al economiei, care are o avere estimată de Forbes 500 Miliardari la 37-39 de milioane euro, îi ţine în puf pe ce doi copii ai săi.

Andrei şi Diana au fost trimişi să înveţe doar la şcoli de prestigiu din străinătate. Băiatul, în vârstă de 21 de ani, studiază la Universitatea "George Washington" din SUA, la Facultatea de Economie.

Pentru asta, tatăl său plăteşte an de an 200.000 de dolari (6,3 miliarde lei vechi) taxa de şcolarizare. Nici sora mai mică, Diana, de 17 ani, nu este mai prejos.

Ea urmează cursurile Institutului "Le Rosey", de lângă Geneva (Elveţia), acolo unde un an de studiu costă 30.000 de euro (1,3 miliarde lei vechi).

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
fata diavol jpg
dog 1168663 1920 jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Fost interlop cunoscut preda la un liceu din turda png
ştefan mandel loterie
image
image
image
image
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg
catelul gino si pisica flossie jpg
shutterstock 641704987 jpg