Femei MINŢITE că au cancer, mutilate inutil de un chirurg: «Lăsaţi-ne să îl MĂCELĂRIM şi noi pe el!»

Ultima actualizare:

    Ian Paterson
Ian Paterson

Un chirurg britanic şi-a pierdut locul de muncă după ce la adresa lui au fost lansate sute de acuzaţii de către femei care spun că le-a convins să îşi facă operaţii de care nu aveau nevoie, relatează Daily Mail.

Pacientele şi-au exprimat furia cu privire la chirurgul suspectat că a făcut peste 1.000 de operaţii unor paciente pe care le-a minţit că sufereau de cancer.

Una dintre femei, căreia i s-a făcut o mastectomie inutilă, a spus: "Puneţi-l într-o cameră ca să îi măcelărim şi noi trupul!".

Alte femei au declarat că Paterson le-a răpit feminitatea.

Fostele sale paciente au povestit că s-au simţit torturate psihic din cauză că au crezut, ani în şir, că au această boală teribilă, când erau, de fapt, perfect sănătoase. O femeie susţine chiar că făcuse planuri pentru propria înmormântare.

O parte dintre victime caută să obţină despăgubiri, iar altele se luptă să îl vadă după gratii, argumentând că un bărbat care le-ar fi atacat cu un cuţit în mijlocul străzii ar fi sfârşit la închisoare.

Gail Boichat, o femeie de 57 de ani, mamă a trei copii, a suferit o astfel de operaţie în 1995 şi este ferm convinsă că Paterson ar trebui să simtă pe propria piele mânia pacientelor sale.

Paterson i-a spus lui Gail, pe vremea când ea îi era pacientă, că un nodul din sânul său drept era canceros, motiv pentru care a operat-o şi i-a îndepărtat porţiuni din ţesutul mamar. Medicul i-a prescris şi tamoxifen, un medicament anticancerigen puternic care i-a provocat femeii o menopauză timpurie şi traumatizantă.

În februarie, femeia s-a prezentat la un alt medic care i-a spus că nu a fost vorba de cancer şi că în niciun caz nu ar fi trebuit să facă mastectomie.

O alta, Helen Gardiner, a aflat luna trecută că a fost operată de Paterson fără să fie nevoie. Femeia s-a aflat pe masa de operaţie a medicului de cinci ori.

Paterson nu se confruntă pentru prima dată cu acuzaţii atât de grave. A fost investigat în 2004 şi i s-a interzis să îşi mai practice meseria încă din 2007.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
mancare de tip fast food jpg
atena pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net