Femei şi copii bătuţi în Ghencea

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Golul egalizator reuşit de Cosmin Contra în minutul 80 a declanşat iadul pe arena Stelei.

Mai mulţi simpatizanţi de la Tribuna a II-a au început să părăsească arena în apostrofările celor de la Peluza Sud, singurii care au continuat protestul contra lui Gigi Becali.

Cum nici cei contestaţi nu s-au lăsat mai prejos, arătându-le semne obscene „adversarilor", „sudiştii" şi-au pierdut cumpătul, au rupt un gard care despărţea cele două zone şi au început să împartă pumni si picioare în stânga şi în dreapta.

Citeşte şi:

FOTO Fanii din SUA îi doresc moartea lui Gigi Becali!

Steaua - FC Timişoara 1-1 Contra, te mai retragi?

Rezultatul? Părinţi fugind cu copiii în braţe, femei călcate în picioare în meleul creat, iar alţi fani bătuţi crunt. Practic, nu mai puţin de patru sectoare au fost evacuate de membrii galeriei de sub tabelă.

„Am fost cu soţia şi copilul. După golul egalizator au venit vreo 30 de indivizi beţi şi drogaţi care au lovit chiar şi în femei şi copii", „oameni normali şi-au luat bătaie pentru că au rămas să vadă meciul. Iar eu eram cu nepoata de 11 ani şi nu i-am înjurat pe cei de la Sud" sau „am fost îmbrânciţi şi pălmuiţi pentru că nu voiam să plecăm acasă" sunt doar câteva dintre mărturiile oamenilor prezenţi la măcel.

Pleacă oamenii lui Piţi

După ce Victor Piţurcă a transferat în scurtul său mandat de la Steaua 14 jucători, Becali a reuşit să parafeze înţelegeri cu alţi şase jucători de la Unirea Urziceni, acontaţi cu preţul stingerii datoriei de 4 milioane de euro, pe care Dumitru Bucşaru o avea la finanţatorul din Ghencea.

Bilaşco, Galamaz, Onofraş, Ricardo, Apostol şi Marinescu vor întări trupa lui Ilie Dumitrescu, asta chiar dacă ultimii doi n-au semnat încă actele, aşteptând achitarea restanţelor de către patronul Unirii.

simeon stalpnicul png

Mai mult, Becali ar vrea să aducă un al şaptelea „lup" de la Urziceni, negociind cu Brandan şi Rusescu. În schimb, gruparea din Ghencea se pregăteşte să se despartă de mai mulţi oameni pe care Piţi îi cumpărase pentru Steaua.

Dacă Dorel Stoica e aproape de o revenire la Craiova, Păcurar merge la U Cluj, Stanca la Astra, iar Todorov şi Martinovici sunt cu un pas afară de la echipă.

Fanii din SUA: «Moarte lui Becali»

Gigi Becali este contestat şi în Statele Unite ale Americii. Dan Mărgărit, un fost membru al Peluzei Nord din Ghencea, actualmente în galeria celor de la San Jose Earthquakes, a confecţionat un banner, la meciul cu LA Galaxy, prin care îi ura succes patronului stelist la o loterie sinistră cu variantele: accident de maşină, cancer, infarct, accident cerebral, SIDA sau sinucidere.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net