Femeie spulberată pe zebră, în zona Gării din Roman - VIDEO

Ultima actualizare:

Accidentul produs luni, 18 octombrie, la intersecţia străzilor Ştefan cel Mare cu Mihai Viteazu, a fost surprins de o cameră de supraveghere a traficului rutier amplasată în zona benzinăriei, informează Adevărul de Seară Piatra Neamţ.

Pe imagini se poate observa cum o maşină care se deplasează cu viteză o aruncă pe femeia angajată în traversarea străzii pe zebră.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit maşina era condusă de romaşcanul Adi Rotaru, de 41 ani. Acesta a accidentat-o Nadia Banu, de 29 ani, o tânără din comuna Bahna care traversa prin zona marcată şi semnalizată corespunzător pentru pietoni.

În momentul producerii accidentului, semafoarele funcţionau pe lumină intermitentă, iar prioritatea la traversarea intersecţiei trebuia acordată conform indicatoarelor și marcajelor din zonă.

"Şoferul nu a redus viteza în apropierea traversării, iar vizibilitatea îi era afectată de un camion de pe banda alăturată  care încetinise pentru a acorda prioritate pietonului. Pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar penal, pentru neacordare de prioritate şi i s-a reţinut permisul", spune inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Pacienta a fost internată la Spitalul din Roman cu o entorsă la genunchi, dar, a fost externată astăzi după ce medicii i-au aplicat o atelă ghipsată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net