Femeile preferă bărbaţii fără păr pe corp

image
Bărbații fără păr pe piept sunt pe gustul femeilor

Eşti lipsit de păr pe corp? Ai mai multe şanse să te placă femeile! Aceasta este concluzia unui studiu ştiinţific realizat de specialişti de la Universitatea din Târnovo, Slovacia. 80% din femei vor bărbaţi fără păr, numai 20% preferă păroşii.

Un piept masculin fără păr este irezistibil pentru cele mai multe femei, susţin cercetătorii slovaci care au realizat un studiu serios în mai multe ţări din lume. Femeile care au participat la sondaje nu au ştiut să explice de ce au aceste preferinţe. În proporţie de 80%, ele îşi aleg ca soţi bărbaţi cu cât mai puţin păr pe corp.

Una din teoriile specialiştilor ar fi că femeile se feresc de cei cu "blană" pe trup, din cauza temerii că ar putea să se ascundă păduchi sau alte insecte în perii lor. Dar statisticile au arătat că nu numai în ţările calde, unde astfel de paraziţi sunt mai prezenţi, femeile vor bărbaţi fără păr. De exemplu, majoritatea dintre cele 161 de turcoaice, cât şi dintre cele 183 de slovace care au participat la studiu, au răspuns că evită păroşii, din motive estetice. În urmă cu 12 ani, singura ţară din lume unde femeile preferau păroşii era Camerunul.

Deşi e cel mai păros bărbat din lume, Larry Gomez, de 35 de ani, spune că are mare succes la reprezentantele sexului frumos, de aceea nu se rade pe corp. "Nu cred că mă voi schimba. Aşa mă iubesc toate femeile. Mă consideră un sex-simbol", spune mexicanul, care are soţie şi copil.

simeon stalpnicul png
meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
arestare politisti Galati
Biki captură foto  CTP Iași jpeg
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta