Femeile preferă bărbaţii fără păr pe corp

Ultima actualizare:

    Bărbații fără păr pe piept sunt pe gustul femeilor
Bărbații fără păr pe piept sunt pe gustul femeilor

Eşti lipsit de păr pe corp? Ai mai multe şanse să te placă femeile! Aceasta este concluzia unui studiu ştiinţific realizat de specialişti de la Universitatea din Târnovo, Slovacia. 80% din femei vor bărbaţi fără păr, numai 20% preferă păroşii.

Un piept masculin fără păr este irezistibil pentru cele mai multe femei, susţin cercetătorii slovaci care au realizat un studiu serios în mai multe ţări din lume. Femeile care au participat la sondaje nu au ştiut să explice de ce au aceste preferinţe. În proporţie de 80%, ele îşi aleg ca soţi bărbaţi cu cât mai puţin păr pe corp.

Una din teoriile specialiştilor ar fi că femeile se feresc de cei cu "blană" pe trup, din cauza temerii că ar putea să se ascundă păduchi sau alte insecte în perii lor. Dar statisticile au arătat că nu numai în ţările calde, unde astfel de paraziţi sunt mai prezenţi, femeile vor bărbaţi fără păr. De exemplu, majoritatea dintre cele 161 de turcoaice, cât şi dintre cele 183 de slovace care au participat la studiu, au răspuns că evită păroşii, din motive estetice. În urmă cu 12 ani, singura ţară din lume unde femeile preferau păroşii era Camerunul.

Deşi e cel mai păros bărbat din lume, Larry Gomez, de 35 de ani, spune că are mare succes la reprezentantele sexului frumos, de aceea nu se rade pe corp. "Nu cred că mă voi schimba. Aşa mă iubesc toate femeile. Mă consideră un sex-simbol", spune mexicanul, care are soţie şi copil.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net