Fetele de la Angels s-au măritat şi sunt mame

Ultima actualizare:

Raluca şi-a unit destinul cu un avocat de succes, care de curând a trecut de partea cealaltă a baricadei, acum fiind procuror. Împreună au trei copii, doi băieţi şi o fată: Serafim (4 ani), Cassian (3 ani) şi Maria (1 an). Raluca s-a retras definitiv din viaţa publică, fiind o mamă cu normă întreagă. Acum câţiva ani, s-a speculat că ea s-a pocăit, dar mama acesteia spune că nu a fost vorba de aşa ceva.

„Raluca este creştin-ortodoxă. Se duce la biserică şi ţine post. Este credincioasă în sensul frumos al cuvântului, aşa cum ar trebui să fim cu toţii", ne-a spus doamna Ani, mama Ralucăi. Fosta colegă a Ralucăi, Monica, a avut şi ea grijă până de curând de fetiţa ei, Maria (4 ani). De câteva luni, a început să lucreze, însă, ca producător la TV Neptun, abandonând lumea showbizului.

Pentru că, din când în când, îi este dor de scenă, bruneta mai cântă în spectacolele de pe Litoral, pe care le şi prezintă. „Spectacolele astea sunt ca un pansament ca să-mi treacă dorul de scenă şi de colegii mei. Cânt piesele pe care mi le-a compus Costi Ioniţă, după ce s-a destrămat trupa. Lucrez ca producător tv şi fac exact ceea ce-mi place. Cei de la TV Neptun m-au primit foarte frumos şi le mulţumesc pentru asta", ne-a spus Monica, entuziasmată de acest nou început în viaţa ei profesională.

Cele două foste colege de trupă au păstrat legătura şi, deşi locuiesc în oraşe diferite, obişnuiesc să se viziteze atunci când au ocazia. „Când eu merg la Bucureşti, trec pe la Raluca, iar ea vine pe la mine la Constanţa când se duce acasă la ai ei, la Mangalia", ne-a mai spus Monica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net