Fetiţa Danielei Györfi: Buni, când vii acasă?

simeon stalpnicul png

Daniela Györfi trece printr-o adevărată dramă. Ieri, în jurul prânzului, şi-a condus mama pe ultimul drum şi a plâns fără oprire. Artista nu se poate linişti nici acasă, unde fetiţa sa, Maria, întreabă continuu de bunica ei.

Viaţa Danielei Györfi poate fi oricând transformată într-un scenariu de film. Artista a trecut prin multe în cei aproape 45 de ani ai săi şi a cunoscut îndeaproape şi dure­­rea, şi fericirea. Timp de 33 de ani s-a luptat cu paralizia mamei sale, cu diabetul şi alte probleme de sănătate pe care aceasta le avea şi a crezut până în ultima clipă că va găsi medicii sau tratamentul care să o facă să meargă din nou. Însă destinul a vrut altceva.

simeon stalpnicul png

În urmă cu zece zile, femeia a fost internată de urgenţă la Spitalul Floreasca, unde a încetat din viaţă duminică dimineaţă. Se pare că aceasta suferea de cancer pulmonar, cel care i-a decis şi sfârşitul în cele din urmă. Ieri, Daniela şi iubitul ei, George Tal, au condus-o pe ultimul drum, urmaţi îndeaproape de oameni care au vrut să le fie alături, iar mormântul Anicăi Diţa, din cimitirul bucureştean Bellu, a devenit neîncăpător pentru coroanele şi florile primite.

Iubitul Danielei, George Tal, a fost şi el foarte afectat de pierderea suferită

simeon stalpnicul png

Chiar dacă a încercat să fie tare, artista nu şi-a putut stăpâni lacrimile şi a plâns continuu, chiar şi după ce sicriul mamei sale a fost coborât în cavou. George Tal nu s-a dezlipit o clipă de lângă ea şi a încercat să o susţină cum ştie el mai bine. La final, Daniela a plecat spre casă, unde însă o aşteaptă o altă încercare: fiica ei întreabă de bunica sa. Daniela a refuzat însă să-i spună adevărul micuţei Maria (2 ani şi 8 luni), aşa că trebuie constant să găsească câte o explicaţie pentru lipsa bunicii. Fetiţa ştie că Anica este plecată la spital, unde face un tratament şi va veni curând acasă.

simeon stalpnicul png

Artista şi-a mângâiat cu dragoste mama pentru ultima oară

simeon stalpnicul png

„Daniela nu vrea să-i spună nimic fetiţei noastre.Cred că nici nu ştie cum. Maria ştie că bunica e la spital şi va veni înapoi acasă când se face bine", a mărturisit George Tal. Iubitul vedetei a povestit însă că cea mică simte parcă ce s-a întâmplat şi nu-şi mai găseşte liniştea de când bunica ei nu mai e cu ea în casă.

simeon stalpnicul png

Zeci de coroane au fost depuse pe mormântul Anicăi Diţa

simeon stalpnicul png

„Fetiţa ne întreabă mereu de bunica ei şi uneori chiar plânge după ea. Parcă ar simţi că ceva nu e în regulă", a spus George, afectat de cele întâmplate. Acesta a dezvăluit şi cum se simte Daniela, pe chipul căreia suferinţa a brăzdat răni adânci. „Vă daţi seama că nu îi e deloc uşor, însă Daniela trebuie să-şi revină. Nu vrea să accepte ce s-a întâmplat, dar până la urmă va trece peste asta. Trebuie să o facă. De dragul Mariei", a spus iubitul artistei.

CITEŞTE ŞI:

Daniela Gyorfi şi-a condus mama pe ultimul drum

FOTO A murit mama Danielei Gyorfi! Femeia suferea de cancer la plămâni

Daniela Gyorfi nu se opreşte din plâns de la moartea mamei: «I-am spus să nu mă părăsească»

Daniela Gyorfi: «Medicii nu mi-au spus că mama are cancer»

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
BeFunky collage (26) jpg
tudor chirila 2 jpg
Vehicule militare distruse în Harkov - Razboi în Ucraina FOTO AFP
Rausor, statiunea din Retezat  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (13) JPG
image
image
image
image
grasime corporala
Mig 21 LanceR Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
Angajaţii de la vulcanizare au deja primii  clienţi, dar se pregătesc de valul ce urmează  jpeg
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg
whatsapp  pixabay