Fiica Danei Săvuică îi suflă în ceafă lui Cream!

Ultima actualizare:

    Julie și-a  eclipsat  mama la un  eveniment  monden
Julie și-a eclipsat mama la un eveniment monden

Ce naşte din pisică, şoareci mănâncă. Vedetele autohtone au moştenitori de nădejde, care au ajuns chiar să-i concureze. Click! vă prezintă noua generaţie de soliste cu părinţi celebri.

Dana Săvuică, fotomodel celebru în anii '90, începe să fie eclipsată de fiica ei, Julie.

Tânăra în vârstă de 16 ani îţi ia ochii şi cu frumuseţea, dar mai ales cu talentul. Deşi toată lumea se aştepta să-i calce pe urme mamei sale şi să ajungă pe cele mai cunoscute podiumuri de modă, Julie visează să spargă topurile muzicale.

Fiica Danei a demonstrat miercuri seara, la Balul Caritabil organizat de Mirela Zivari la Intercontinental, că vocea ei nu este cu nimic mai prejos decât cea a Cristinei Aguilera.

Ea a interpretat magistral piesa „Beautiful", reuşind, astfel, să atragă simpatia doamnelor, dar şi admiraţia domnilor.

„Fiica mea a semnat un contract de management cu Kemper Music şi se va lansa în curând pe piaţa muzicală", ne-a spus Dana Săvuică.

Aceeaşi companie i-a produs lui Cream albumul „Wrong girl for that", care s-a vândut ca pâinea caldă.

Margherita din Clejani face show ca mama ei

Tânăra în vârstă de 17 ani, pe numele ei adevărat Margareta Myriam Manole, e o urmaşă de nădejde a părinţilor ei, talentaţii Viorica şi Ioniţă din Clejani.

Cea alintată Margherita cântă de mama focului, iar coregrafia ei sexy îi bagă în boală pe băieţi. Adolescenta „a spart" topurile cu melodia „Tarli don'dale", cântată împreună cu părinţii ei.

Versurile, foarte haioase, prezintă un conflict între generaţii: „Nu dansez pe ţigănii/Mie-mi place r'n'b/Nu vreau nici un Gipsy King/Vreau să fiu regină hip", anunţă Margherita, însă mama ei o pune la punct: „Ieri dansai pe lângă foc/Astăzi vrei la stroboscop/Să n-ajungi tu într-o seară/De la stroboscop, la bară".

Nidia Moculescu a colaborat cu Marius Moga

Fiica vestitului compozitor Horia Moculescu nu a reuşit să se impună în topuri, în ciuda relaţiilor pe care tatăl său le are în lumea muzicală.

Cu toate acestea, Nidia (19 ani) i-a atras atenţia lui Marius Moga, cei doi având chiar o colaborare pe albumul Mindfields, lansat de trupa Morandi, în anul 2007.

Din păcate până acum, calităţile de interpretă ale Nidiei nu au convins vreun compozitor vestit, care să-i compună un hit, pentru a o propulsa în fruntea clasamentelor.

image

Ştefania Gheorghiu a făcut 12.000 de euro într-o vară

Revenită din America, fiica solistului Gheorghe Gheorghiu a avut o vară fructuoasă din punct de vedere finaciar şi a debutat cu dreptul în show-biz-ul autohton.

Ştefania a avut mai bine de 40 de concerte şi a strâns aproximativ 12.000 de euro. Ea s-a întors de curând în California, acolo unde îşi continuă studiile.

„Ştefania a scos primul album la 8 ani, în colaborare cu Laurenţiu Duţă, apoi a plecat în California. Nu a întrerupt contactul cu muzica, din contră. A luat lecţii de canto, are trei melodii compuse de Randy Emata, producătorul muzical al lui Britney Spears. Dacă n-ar fi avut voce, n-aş fi lăsat-o să se apuce de muzică şi să se facă de râs", a declarat pentru Click! Gheorghe Gheorghiu.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
adolf hitler jpg
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
Paparude din comuna Breasta Dolj 1908 jpg
george enescu
diana maria urs busteni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net