Filmările la "Batman 3" vor începe în martie 2011! - VIDEO

Ultima actualizare:

Pelicula deja a fost programată pentru o lansare în vara lui 2012, dar nu s-a auzit nimic despre când vor începe filmările, informează www.femalefirst.co.uk.

Însă Geoff Bucher, un reporter de la Times, a dezvăluit că-l va intervieva pe Christopher Nolan şi a scris pe blogul său: "Viitorul arată fascinant pentru autorul în vârstă de 39 de ani şi plănuiesc să-l întreb despre cel de-al treilea film "Batman", la care va începe filmările în Martie.

Aceasta este o veste bună pentru toţii fanii supereroului, deoarece în 2008-2009 viitorul francizei nu arăta prea bine şi nu se ştia dacă Nolan va reveni pe scaunul regizorului".

David Goyer, cel care a scris "Batman Begins" şi "The Dark Knight" deja lucrează la scenariu, ce momentan este păstrat secret.

Cu toate astea, zvonurile spun că Joseph Gordon Levitt va apărea în rolul lui "The Riddler", rol ce li s-a oferit în trecut actorilor precum Eddie Murphy sau Johnny Depp.

Însă, Nolan a recunoscut că personajul "The Joker" nu va mai apărea şi nu va mai fi dat la nimeni, după moartea lui Heath Ledger în 2008.

"The Dark Knight" a avut un foarte mare succes pe plan mondial, cu un profit de 1 miliard de dolari şi cu un Oscar postmortem pentru "Cel mai bun actor în rol secundar", dedicat lui Ledger.

Urmăreşte trailerul filmului "The Dark Knight"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net