Florin Bratu s-a întors pe teren!

Ultima actualizare:

Florin a luat-o cu încetişorul. A fost trimis să evolueze mai întâi pentru formaţia secundă. Ieri, a jucat în prima repriză a meciului cu Dunărea Galaţi, pe care "câinii" mici l-au pierdut cu 2-0.

Aşa cum era de aşteptat, pentru un fotbalist abia ieşit din perioada de convalescenţă, Bratu nu a făcut exces de zel. A alergat exact atât cât a trebuit, cât de fapt i-au indicat şi preparatorii fizici, a făcut pressing la adversari doar atunci când a fost nevoie şi nu a intrat în clinch-uri inutile.

S-a văzut clar că Bratone nu vrea să bage serios piciorul la minge şi are "strângeri" de inimă când începe să se aglomereze în jurul său. Nu şi-a creat nicio ocazie de gol, dar a încercat să creeze situaţii pentru colegii săi mai tineri.

Încurajat din tribună şi de o galerie care a afişat un banner cu numele şi chipul său, Bratu a ieşit de pe teren la pauză, dar asta nu înseamnă că a mers la odihnă. S-a "transferat" pe terenul central, unde se antrenau coechipierii de la echipa "mare" şi a "dat" câteva ture de teren.

«N-am uitat să joc fotbal»

Lăudat şi de Ioan Andone, prezent ieri în tribune în prima repriză, care a spus despre Bratu că poate reveni şi la echipa naţională, lui Florin i-a revenit zâmbetul pe buze.

S-a întors pe teren după 13 luni şi este aproape de o convocare şi la formaţia "mare".

image

Click! Ţi-era dor să loveşti mingea într-un meci oficial?Florin Bratu: Normal că-mi era dor, speram să vină cât mai repede acest moment, iar astăzi (n.r. - ieri) s-a întâmplat.

Poţi spune că te simţi ca un nou-născut?Nu chiar aşa, pentru că fotbalul nu l-am uitat. Prin aceste meciuri şi prin antrenamente, sper să-mi revin cât mai repede.

Vei juca la echipa "mare" în acest final de tur?Eu îmi doresc să joc cel puţin un meci, sunt la dispoziţia antrenorilor. Vreau să-mi revin cât mai repede la forma de dinainte de accidentare.

Prin revenirea ta şi a lui Marius Niculae, Dinamo e mai puternică?Eu cred că da, forţa ofensivă a echipei a crescut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
avion pexels jpg
Femeie insarcinata FOTO Shutterstock jpg
sosoaca jpeg
bani jpg
Ziua a doua a congresului PPE la Romexpo, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cuplu fericit jpg
lacul de smarald ighiel jpg
Smiley Neversea
image
actualitate.net
image
actualitate.net