Florin Costea ratează tot sezonul!

simeon stalpnicul png

În lupta ei disperată pentru evitarea retrogradării, Universitatea a mai primit o lovitură: nu-şi va mai putea folosi golgheterul în acest retur.

Craiova a punctat prima oară prin bulgarul Iliev, dar s-a văzut egalată după reuşita lui Straton din minutul 85. Cu un minut înainte de final, portarul ieşenilor le-a făcut cadou victoria oltenilor. Brăneţ a ieşit greşit la o centrare plouată, iar Prepeliţă a îndeplinit doar o formalitate din doi metri cu poarta goală.

Evenimentul meciului a fost însă altul. În finalul primei reprize, Florin Costea a scăpat singur cu Brăneţ în careul lui Poli Iaşi, a încercat să-l dribleze, dar a fost blocat dur de acesta, genunchiul stâng al jucătorului oltean cedând.

Atacantul s-a prăbuşit pe gazon şi, după ce a fost scos de pe teren cu targa, a izbucnit în plâns pe banca de rezerve. Primul verdict, la cald: entorsă la genunchi cu posibilitate de ruptură de ligamente încrucişate, ceea ce ar însemna sezon încheiat.

Medicul echipei a evitat să dea însă un verdict până la efectuarea unui control amănunţit, dar spera ca accidentarea lui Florin Costea să nu fie chiar atât de gravă.

În cel mai fericit caz, « Briliantul » Craiovei ar putea avea entorsă de genunchi, situaţie în care ar lipsi de pe teren două-trei luni, în cazul unei rupturi de ligamente recuperarea putând depăşi şase luni.

Costea a urmărit repriza secundă de pe banca de rezerve, cu o pungă de gheaţă fixată la genunchi, în timp ce colegii îl încurajau: «Hai că nu e chiar aşa de grav, Florine! Te refaci tu, că eşti puternic ».

Jucătorul a plecat apoi la vestiare ajutat de cei doi maseuri, iar în această dimineaţă va fi supus unui examen RMN.

Accidentarea lui Florin Costea vine într-un moment greu pentru Craiova, care se luptă să evite retrogradarea, oltenii urmând să abordeze meciurile de foc cu echipele din fruntea clasamentului fără golgheterul echipei.  

Genunchiul stâng, blestemat

Florin Costea se poate considera un fotbalist ghinionist, el fiind supus în carieră la nu mai puţin de şase intervenţii chirurgicale.

După două operaţii la genunchiul drept, două la antebraţ, una la nas şi una la degetul mic de la mâna dreaptă, jucătorul se pregătea în iarnă de o a şaptea, la genunchiul stâng, care îl şicana de câteva luni.

Atacantul a terminat turul mai mult într-un picior, a fost în decembrie la Bucureşti pentru un control, iar medicii au decis că nu este caz de operaţie.

Ieri, genunchiul stâng a cedat şi Florin Costea va ajunge de data asta la cuţit. Jucătorul s-a plâns tot drumul până la Craiova de dureri în interior, semn că ligamentele îi sunt afectate.

Pe bancă. Costea şi-a prins într-o proteză genunchiul umflat

simeon stalpnicul png

Străuţ a făcut comoţie

Şi în tabăra Iaşiului a existat un jucător accidentat, fundaşul Bogdan Străuţ. Acesta a suferit o comoţie cerebrală după un duel cu Piţurcă şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Din fericire, radiografia a ieşit bună, jucătorul nesuferind vreo leziune internă, el plecând cu echipa spre Iaşi.

simeon stalpnicul png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
zanni
Ruxi și cristi mitrea
tudor chirila 2 jpg
img (3) jpg
BeFunky collage (26) jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
Mihai Bendeac
Eduard Hellvig bilant SRI FOTO Mediafax
Ceremonia depunerii jurământului de investitură a ministrului Educației Ligia Deca la Palatul Cotroceni FOTO Inquam Photos Octav Ganea (2) jpg
image
image
image
image
Angajaţii de la vulcanizare au deja primii  clienţi, dar se pregătesc de valul ce urmează  jpeg
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg