Florin Grozea de la Hi-Q i-a făcut blog bebelușului lui de 8 luni

Ultima actualizare:

    Florin Grozea şi copilul lui
Florin Grozea şi copilul lui

Florin Grozea de la Hi-Q e cunoscut pentru pasiunea lui pentru Internet și bloguri, pasiune pe care a cam dus-o la extrem.

Acesta a imbinat cu succes activitatea din online cu cea de tata. . "Meseria" de părinte a dobândit-o în urmă cu 8 luni, când frumoasa lui soţie, Ioana, i-a dăruit un baietel pe nume Sasha. Chiar de la venirea micuţului pe lume, Florin a ţinut să împartăşească tuturor emoţiile trăite, prin postarea de poze, pe conturile sale de socializare. Asa a procedat şi cu photo-blogul dedicat copilului lui, sashagrozea.tumblr.com, pe care l-a deschis special pentru a-i ţine la curent, atât pe cei apropiţti cât şi pe fanii săi, cu imagini zilnice din viaţa celui mai frumos dar din viaţa lui. "Am vrut să salvez momentele unice, pe care le trăim alături de copilașul nostru, așa că pozele cu Sasha le pun pe blogul lui, ca să le avem acolo când va crește mare și ne vom aminti aceste clipe. Ca un fel de jurnal ilustrat online. Ca un album foto modern!", a declarat Florin.

Florin Grozea şi Sasha
Florin Grozea şi Sasha

Despre Florin Grozea:

E unul din cele mai complexe persoane publice de la noi. Are o experienţă vastă în lumea artistica (peste 1000 de concerte cu trupa Hi-Q, 8 albume şi 27 de single-uri, mai bine de 14 ani de televiziune), unul dintre cei mai apreciaţi bloggeri de la noi, fondator al primelor site-uri de muzica online eOk.ro şi Moose.ro, speaker şi scriitor - "Hit Yourself - 100 de idei de la pasiune la marea lovitură").

Detine un blog, care implineste, la vara, 8 ani, unde a scris peste 5500 de articole despre muzica, industrie muzicală, muzică online, gadget-uri, drepturi de autor sau televiziune.

A scris "Hit Yourself - 100 de idei de la pasiune la marea lovitură", prima din seria "100 de idei" de Florin Grozea, o carte inspirațională dedicată tinerilor care vor să intre în industria muzicală. Cartea conține povești incredibile dezvăluite exclusiv pentru această carte de artiștii români de succes internațional: Inna, Smiley, Morandi, Edward Maya, Akcent și mulți alții.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net