Formaţia Guns N’Roses vine în sfârşit în România! - VIDEO

Ultima actualizare:

D&D East Entertainment propune o întâlnire cu unul dintre cei mai adulaţi vocalişti rock din toate timpurile – Axl Rose, în data de 21 septembrie, la Romexpo.

De-a lungul anilor, Guns N’Roses a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în America.

Fiecare album al trupei a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud.

Cel mai bine vândut disc al grupului este „Appettite For Destruction” cu peste 38 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial.

În discografia grupului figurează şase albume de studio, trei EP-uri şi un album live, dar şi multe alte compilaţii.

Biletele se vor pune în vânzare în exclusivitate prin Eventim şi se vor putea cumpăra din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro.

Vor exista trei categorii de bilete:

VIP – tribuna, cu preţuri între 266,3 lei şi 298,2 lei, în funcţie de poziţionareGolden Circle – în faţa scenei, la preţul de 191,7 leiNormal Circle – la preţul de 127,8 lei

Despre GUNS N’ROSES

Anii ’80 au adus multe schimbări pe scena rock la nivel mondial, iar noul val de formaţii glam rock a fost reprezentat cu succes de către grupul american Guns N’Roses.

Grupul este considerat un demn urmaş al celebrilor Rolling Stones în ce priveşte atitudinea în viaţa particulară, dar şi pe scenă.

Încă de la înfiinţare,  în 1985, punctul de atracţie a fost solistul vocal Axl Rose, pe numele său adevărat, William Bruce Rose, care a dat grupului un farmec aparte prin timbrul său vocal, dar şi prin prestaţii.

Primul disc, “Appettite For Destruction”, s-a clasat la scurt timp după lansare, în 1987, pe locul întâi în topul Billboard, dar a ocupat poziţii fruntaşe şi în multe  topuri europene devenind cel mai popular album rock al acelor ani.

Celebritatea la nivel mondial este consolidată printr-o serie de turnee şi apariţii la  festivaluri importante avand ca punct de referinţă Monsters Of Rock, la Castle Donington, în 1988, unde au cântat în faţa a 100.000 de spectatori.

Începând cu anii ’90, Guns N’Roses devine un simbol nu numai pentru amatorii muzicii rock, ci şi pentru iubitorii muzicii mainstream.

Apariţia în 1991 a dublului album „Use Your Illusion I + II” a făcut ca adresabilitatea grupului să fie şi mai largă, iar piese precum “Don’t Cry”, “November Rain” sau “Knockin’ On Heaven’s Door” (cover Bob Dylan) să fie fredonate de toate categoriile de public.

După 1993, Guns N’Roses  se desfiinţează şi când nimeni nu se mai aştepta, în 2008, revine în atenţie cu un nou disc de studio numit „Chinese Democracy”.

„Chinese Democracy World Tour” ajunge în premieră şi în România, la Romexpo.

Citeşte despre concertul trupei Aerosmith în România:

Aerosmith: «Pentru prima dată în România şi a fost perfect» - VIDEO

LIVE TEXT: Aerosmith la Bucureşti! Vezi aici tot ce se întâmplă la concert!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net