UPDATE. Fosta soție a președintelui CJ Cluj a fost găsită moartă. IML confirmă ipoteza șocantă

Ultima actualizare:

UPDATE: Camelia Tișe, fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe,a murit de malarie. Ea a contractat virusul care provoacă boala în vacanța exotică pe care a petrecut-o în Tanzania și Zanzibar.  Camelia Tișe s-ar f simțit rău în ultimele zile, dar a crezut că este doar o răceală și s-a tratat acasă. În ultimele trei luni, în România au fost diagnosticate 11 cazuri de malarie, potrivit Ministerului Sănătății. Toate persoanele călătoriseră în Africa. Decesul fostei soții a lui Alin Tișe, este al doilea cauzat de virusul care provoacă malaria. Un bărbat care a contarctat virusul tot într-o vacanță în Zanzibar a murit zilele trecute la Spitalul de Boli Infecțioase „Dr. Victor Babeș” dupăa ce de câteva zile se afla la Terapie Intensivă, au anunțat medicii.

Știre inițială:

Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Cluj-Napoca, iar anchetatorii vorbesc despre o moarte suspectă. Camelia Tișe avea doar 47 de ani și divorțase de actualul președinte al CJ Cluj în 2018. Împreună au un copil. Anchetatorii iau în calcul o ipoteză șocantă.

image

Menajara a dat alarma

În dimineața zilei de 5 februarie, menajera Cameliei Tișe, fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj, a găsit-o pe femeie prăbușită și inconștientă. A sunat la 112, iar un echipaj medical sosit de îndată la adresa indicată a constat decesul Cameliei Tișe.

A fost imediat alertată și poliția.

„La data de 5 februarie, în jurul orei 08.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil din municipiu a fost găsită decedată o femeie, de 47 de ani.

Ajunși la domiciliul femeii, polițiștii, împreună cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind demarate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul”, a transmis IPJ Cluj.

Ipoteza anchetatorilor

Au demarate cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc decesul și a fost deschisă o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. 

Polițiștii și medicii legiști care au ajuns în apartamentul Cameliei Tișe au purtat echipamente și măști de protecție, potrivit informațiilor din presa locală.

Femeia, în vârstă de 47 de ani, se întorsese de curând dintr-o vacanță exotică în Tanzania și Zanzibar. Anchetatorii iau în calcul ca fosta soție a președintelui CJ Cluj să fi contractat o posibilă infecție cu virusul care produce malaria, potrivit Știri de Cluj.

Rezultatele necropsiei vor stabili dacă femeia a murit de malarie.

Malaria este o boală infecțioasă transmisă de țânțarul Anopheles, care se manifestă prin friguri puternice și intermitente.

  Soția președintelui CJ Cluj, Camelia, a introdus pe  3 aprilie 2018, acțiunea de divorț la Judecătoria Cluj-Napoca.  

Între cei doi soți, Alin și Camelia Tișe, a apărut o ruptură, presa locală din Cluj speculând intens asupra cauzelor (divergențe legate de bani și de afacerile familiei), dar niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru. Alin Tișe s-a recăsătorit în octombrie 2023.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net