FOTO A trecut pe la estetician! Cum arată acum Deea Maxer

image
Deea a slăbit 14 kg prin alăptat şi dietă

Soţia lui Dinu Maxer şi-a făcut un cadou de Iepuraş. Cântăreaţa a trecut pe la cabinetul medicului estetician pentru a-şi augmenta buzele. Bruneta şi-a injectat acid hialuronic şi este foarte mulţumită de rezultat.

Începutul de săptămână a găsit-o pe Deea Maxer la cabinetul unul celebru estetician. Cântăreaţa avea un complex mai vechi de care a vrut să scape, aşa că şi-a injectat acid hialuronic în buza de sus pentru un efect de mărire.

image
Deea Maxer

"Mă simt bine după intervenţie. Am senzaţia că buza este mai umflată decât cea de jos şi  este puţin iritată, dar este normal să fie aşa. La mine în familie, femeile au buza superioară mai subţine.

Eu când zâmbeam se transforma practic într-o linie subţire şi am vrut să corectez lucrul acesta. Aceasta a fost singuira intervenţie, nu am nevoie să revin la cabinet", a spus Deea la "Star Matinal". 

Dinu Maxer nu a fost de acord cu decizia soţiei sale,însă s-a lăsat convins cnd a văzut că Deea a făcut intervenţia la un fost coleg de-al lui de facultate, dr. Ion Zegrea.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
usa hot apartament
Neagu
image
image
image
image
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg
Regele Charles cu ochii in lacrimi la funeraliile reginei Elisabeta  Foto Gettyimages jpg