FOTO A uitat complet de Smiley! Laura Cosoi, distracţie maximă cu noul iubit!

Ultima actualizare:
Laura Cosoi
Laura Cosoi

Laura Cosoi a publicat pe blogul personal câteva cuvinte şi mai multe imagini din vacanţa pe care a petrecut-o alături de iubitul ei, Cosmin Curticăpean.

În imagini se vede clar că vedeta s-a distrat de minune în Seychelles alături de Cosmin, Adela Popescu, și partenerul acesteia, Radu Vâlcan.

Pesemne că a lăsat complet în spate tot ce a fost între ea şi Smiley şi a decis să de bucure mai mult de viaţă! Laura Cosoi şi Cosmin au ajuns împreună acum câteva luni, la scurt timp după despărţirea dintre ea şi Smiley.

"Am continuat vacanta alaturi de Radu si Adela. I-am luat de la aeroport si ne-am imbarcat toti patru spre insula Praslin.Am inchiriat o masina si o casuta pe plaja unde ne-am simtit ca acasa. Incepeam ziua cu un platou de fructe si o continuam cu bai lungi in ocean, iar seara faceam gratar de peste in curtea casei.

Chiar daca dupa ora 20.00 nu mai era activitate pe insula, ne gaseam de fiecare data ceva interesant de facut iar placerea noastra era descoperirea plajelor salbatice. Aventura, nu gluma!

N-am ratat nici rezervatia naturala Vallee de Mai unde ne-am fotografiat cu celebrele “coco de mer”, simbolul insulelor Seychelles.

Pe scurt, ne-am simtit excelent, iar zilele petrecute alaturi de Adela si Radu s-au scurs imediat, ca de, tot ce este frumos se termina repede, nu?

Cat de curand am sa revin cu poze si din cea de a treia destinatie, preferata mea: insula La Digue" a scris Laura pe blog.


    Laura Cosoi
Laura Cosoi

MAI MULTE IMAGINI, PE BLOGUL LAUREI

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net