FOTO Alexandra Stan, bătută crunt de manager, a fost dusă de urgenţă la spital. Primele ei declaraţii

simeon stalpnicul png

Şoc în lumea muzicală din România! Alexandra Stan a fost bătută cu sălbăticie de managerul ei, Marcel Prodan. Duminică, acesta şi-a acoperit fapta cu cu anunţ sec pe Facebook, în care se spunea că solista ar fi fost victima unui accident.

Alexandra a fost învineţită pur şi simplu de cel care se ocupă de cariera ei, iar conflictul ar fi pornit de la bani.

Reporterii Click! au aflat că artista se află la părinţii ei, în judeţul Constanţa. "Se simte rău în continuare. Acum doarme", ne-a declarat luni, George Stan, tatăl cântăreţei. Ea a fost în cursul aceleiaşi zile la Spitalul de Urgenţă Constanţa.

simeon stalpnicul png

"Nu mai ştiu nimic de când a început să dea în mine"

Luni după-amiază, Alexandra Stan a povestit la România TV cum a fost bătută de Marcel Prodan. Totul s-a întâmplat weekendul trecut. Vineri a fost la managerul ei ca să-i arate costumaţia pentru un spectcaol programat marţi. În momentul în care ea i-a cerut banii pentru ultimele concerte, el ar fi început să o înjure şi să o lovească. Atunci a rămas fără laptop şi haine.

Scandalul a continuat sâmbătă, la studio, când a fost lovită cu sălbăticie.

"În ultimul an relaţia mea cu impresarii nu a fost cea mai bună. Nu am fost niciodată apropiată de el, eram prieteni, atât. Când l-am întrebat de bani, a început să mă înjure şi să dea în mine. Nu mai ştiu nimic de când a început să dea în mine".

După ce şi-a revenit, Alexandra l-a rugat pe Marcel Prodan să o ducă acasă cu maşina. Automobilul a fost oprit de un echipaj al poliţiei rutiere, care a preluat-o pe cântăreaţă.

"Ne-a legitimat pe amândoi, iar pe mine m-au dus la spital. O să-mi fac toate analizele".

"Am depus plângere şi o să rup contractul cu ei. De trei ani eu nu ştiu pe ce bani cânt. De fiecare dată când întrebam, mă acuzau că vreau să-i fac hoţi. Vreau să cred că munca asta nu a fost degeaba".

Alexandra Stan spune că după ce a fost bătută, echipa ei de management a postat o minciună pe Facebook, conform căreia ar fi suferit un accident rutier grav, ca să justifice absenţa ei de la concertul de marţi. "Probabil se aşteptau să merg la concert cu o şapcă şi o ochelari de soare", a mai spus ea.

Tatăl Alexandrei: "Mergem până în pânzele albe"

"Totul a început vineri seară. Fata mea i-a cerut socoteală la cele şase luni de concerte pe care le-a avut şi nu a primit niciun ban. El nu a fost de acord să-i dea bani, a aruncat-o din casă, i-a rupt de la gât colierul de aur, i-a oprit laptopul şi hainele. A doua zi când s-a dus să repete o nouă melodie a bătut-o cu picioarele până a lăsat-o inconştientă. A stat două ore acolo, după care a urcat-o în maşină să o aducă acasă. Pe drum ea s-a dat jos din maşină şi el a luat-o din nou la bătaie. Norocul ei a fost că a luat-o la fugă plină de sânge şi a trecut un echipaj de poliţie rutieră care a luat-o şi a dus-o la spital", a povestit tatăl vedetei la România TV.

"O să-l dăm în judecată. O să mergem până în pânzele albe. Nu ştiam că este bătută de un an de zile. Când a văzut-o mama ei a leşinat", a spus George Stan.

Capturi: România TV

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Acesta este Marcel Prodan, impresarul Alexandrei Stan. (Foto: Facebook)

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
sotie Arsinel jpg
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
image png
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
colaj mormant elisabeta a II-a
elon musk
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
image
image
image
image
6 front lavanda ea cu cos jpg
spaga
sofer amenda politie jpeg
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Atac nuclear
ursul brun sursă foto: Gettyimages