FOTO Anul despărţirilor! Cuplurile care au pus punct relaţiei în 2014

Christian Sabbagh şi Louise (Foto: Mediafax) jpeg
Christian Sabbagh şi Louise (Foto: Mediafax)

După zece ani de relaţie, perioadă în care au uimit prin discreţie, Oana Sârbu şi Robert Turcescu au dezvăluit că şi-a spus "Adio" de şase luni. Deşi nu au trecut decât trei luni din noul an, realizatorul tv şi cântăreaţa nu sunt primii care se despart. Iată cuplurile care au decis să pună punct relaţiei dintre ei la începutul lui 2014.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav

Cea mai mediatizată nuntă a lui 2013 a devenit cel mai mediatizat divorţ al lui 2014. După doar 5 luni de căsnicie, roşcata şi prezentatorul Pro TV s-au despărţit după ce Bianca a fugit la Paris alături de Adrian Cristea. În ciuda faptului că fosta asistentă nu şi-a dorit să divorţeze de Victor, ea a acceptat într-un final, iar cei doi au mers împreună la notar pentru a semna actele, la începutul lunii martie.

Christian şi Louise Sabbagh

foto Reuters jpeg
foto Reuters

Anunţul făcut de realizatorul tv a fost la fel de surprinzător ca despărţirea lui Robert Turcescu şi a Oanei Sârbu. Sabbagh a dezvăluit la mijlocul lui ianuarie că el şi soţia lui vor divorţa după zece ani de căsătorie, dar nu a vrut să spună motivele rupturii. Prezentatorul ştirilor de la Kanal D a explicat că atât el, cât şi Louise sa doresc să îşi protezeze fetiţa de cinci ani şi nu vor da declaraţii privind despărţirea.

Matteo şi Rodica Miron

Deşi la sfârşitul lui 2013 se gândeau la căsătorie, Matteo şi Rodica Miron s-au despărţit la începutul lui 2014, după doar şase luni de relaţie. Mai mult, fosta asistentă a negat că s-ar fi logodit de Crăciun. "Rodica spune că Matteo mereu glumeşte şi că toate au fost glume. În plus, de Sărbători ea a fost la Dubai, nu a petrecut cu el", a declarat, pentru CLICK!, o amică a vedetei de la Antena Stars.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin

CLIIMA20140324 0153 1 jpeg
Gwyneth Paltrow a postat pe site-ul său un mesaj comun prin care anunţă despărţire (fotografii: guliver / getty images)

Actriţa şi solistul trupei Coldplay păreau unu dintre cele mai solide cupluri din showbizul internaţional, dar lucrurile stăteau cu totul altfel. după zece ani de mariaj, cele două vedete au anunţat într-un mesaj comun, că "Am muncit din greu de peste un an, uneori împreună, alteori individual, pentru a vedea ce mai era încă posibil pentru noi, dar am ajuns la concluzia că, deşi ne iubim foarte mult, vom rămâne despărţiţi". 

Halle Berry şi Olivier Martinez

CLIIMA20140326 0123 1 jpeg
Gwyneth Paltrow a postat pe site-ul său un mesaj comun prin care anunţă despărţire (fotografii: guliver / getty images)

La doar şapte luni după nuntă, actriţa americană şi starul francez s-au despărţit în secret. Halle a renunţat deja la verighetă şi inelul de logodnă, iar Olivier nu o mai însoţeşte la evenimentele mondene. Ba mai mult, tocmai pentru a evita discuţiile, vedeta de 47 de ani refuză multe invitaţii la pertreceri şi premiere.

Barack şi Michelle Obama

CLIIMA20140327 0108 1 jpeg
Gurile rele spun că Michelle Obama (50 de ani) ar fi furioasă de “egoismul şi carierismul” lui (fotografii: reuters)

Nici cuplul prezidenţial nu a scăpat de zvonurile divorţului. Nu numai că cei doi nu se mai înţeleg, conform presei americane, dar Michelle a părăsit recent Casa Albă, nervoasă şi decisă să pună punct mariajului de 21 de ani. Prima Doamnă s-ar fi săturat să mai fie înşelată de bărbatul său, după ce ar fi aflat că serviciile secrete i-ar acoperi infidelităţile şi a angajat deja avocaţii cu care se consultă în privinţa divorţului.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
zanni
Ruxi și cristi mitrea
tudor chirila 2 jpg
img (3) jpg
BeFunky collage (26) jpg
Mihai Bendeac
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
MIG-21 Lancer
Nicusor
image
image
image
image
Mig 21 LanceR Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
Angajaţii de la vulcanizare au deja primii  clienţi, dar se pregătesc de valul ce urmează  jpeg
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg