FOTO. Un cunoscut om de afaceri din Cluj a fost torturat pentru un cod secret de criptomonede. Bărbatul este în stare de șoc

Ultima actualizare:

Incident șocant în Cluj. Un om de afaceri a fost torturat de mai mulți indivizi. Agresorii l-au dus pe bărbat într-o hală de la marginea municipiului unde, prin mai multe metode de tortură au încercat să afle de la el un cod secret care le dădea acces la criptomonedele omului de afaceri. Bărbatului i-a fost tăiat un deget și a fost stropit cu benzină.

Sursa foto: Ziar de Cluj
Sursa foto: Ziar de Cluj

Omul de afaceri, găsit în trafic de polițiști

Ciprian Călin Pop, patronul Gentlemen’s Bistro din Cluj-Napoca a fost oprit în trafic de un echipaj de poliție. Era sub influența băuturilor alcoolice, însă polițiștii aveau să afle repede că nu era vorba despre un șofer care s-a urcat băut la volan. Bărbatul, care era plin de sânge, a povestit agenților că a fost torturat și tâlhărit de indivizi care voiai să obțină accesul la criptomonedele pe care le deține.

Bărbatul torturat nu este într-o stare bună. El nu și-a revenit după șocul trăit în noaptea de luni spre marți, fiind foarte marcat, spun apropiați ai familiei, potrivit ziardecluj. Potrivit aceleiași surse, bărbatul ar fi fost supus la mai multe metode de tortură. Polițiștii analizează acum imaginile de pe toate camerele de supraveghere din zona în care au avut loc faptele.

Om de afaceri din cluj, torturat

Precizările poliției

„La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 05.45, în municipiul Cluj-Napoca a fost înregistrat un eveniment rutier în care a fost implicat un bărbat, de 42 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu ocazia cercetărilor evenimentului rutier, persoana în cauză a relatat o agresiune la care a fost supusă în noaptea de 15/16 ianuarie a.c., într-o hală aflată în proximitatea municipiului Cluj-Napoca, faptă pe care nu a sesizat-o printr-un apel de urgență.

Avându-se în vedere starea victimei, aceasta a fost condusă la Unitatea de Primiri Urgențe, în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar, în prezent, organele de cercetare penală au extins verificările cu privire la agresiunea semnalată, au identificat locația respectivă, au adunat probe și mijloace de probă și au procedat la vizualizarea mai multor camere de supraveghere video pentru a se corobora datele din teren cu cele relatate de victimă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor.

În cauză sunt efectuate cercetări de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroului de Investigații Criminale și Biroul Rutier sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată, în contextul în care victima a relatat că i-au fost sustrase și bunuri care făceau accesul la unele investiții pe care aceasta le avea în derulare”, transmite Poliția Cluj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net