FOTO Cum arată «bebeluşa» Oana înainte cu o săptămână de naştere

Ultima actualizare:
Oana Ioniţă
Oana Ioniţă

Recunoaşte că a pus câteva kilograme în timpul sarcinii şi că nu mai este la fel de sprintenă, însă nu renunţă să predea cursuri de dans. Oana Ioniţă este programată săptămâna viitoare la cezariană, dar nimic nu o poate opri să fie activă.  

Va deveni pentru a doua oară mămică, dar are emoţii la fel de mari ca prima dată. Oana Ioniţă se pregăteşte să aducă pe lume prin cezariană un băieţel. Dansatoarea mai are o fetiţă, Isabel, dintr-o relaţie anterioară. Deşi recunoaşte că a acumulat destul de multe kilograme în timpul sarcinii, Oana Ioniţă predă în continuare cursuri de dans la sala pe care o deţine şi se urcă ls volan fără niciun fel de problemă.


    Oana Ioniţă
Oana Ioniţă

"Nu m-am cântărit şi nici nu o să o fac. Sunt sigură că voi scăpa uşor de kilogramele în plus după venirea pe lume a băieţelului. Orice mamă slăbeşte ,pentru că o solicită mult copilul. Singurele probleme pe care le am sunt faptul că obosesc destul de repede.

Am nasul înfundat şi sufăr de rinită alergică. Am emoţii mari pentru momentul naşterii. Probabil că voi plânge.Ce e mai frumos pe lume decât să aduci pe lume un copil?!", a spus Oana Ioniţă la "Poveştiri adevărate". 

image
image
image
image
image
image
Medic doctor spital FOTO Shutterstock jpg
fericire pexels jpg
62264654 jpg
sarpe shutterstock 2259389283 jpg
calendar ortodox 2021 8 iunie sf teodor stratilat png
actrita freepik jpg