FOTO Cum arată casa-bordel a lui Viorel Lis. Primele declaraţii ale proprietarilor

image
Casa-bordel a lui Viorel Lis

I-au lăsat cu dartorii uriaşe pe fostul edil al Capitalei şi pe soţia acestuia, iar asupra lor planează acum suspiciunea că ar fi ştiut că în casa lor se petreceau lucruri necurate. Viorel Lis a închiriat unor chiriaşi o vilă în buricul Capitalei în care ştia că îşi desfăşoară activitatea un restaurant.

Este vorba despre o firmă, cu mai mulţi asociaţi. Aceştia erau chiriaşii Oanei şi ai lui Viorel Lis, care au transformat imobilul într-un adevărat cuibuşor de nebunii. Totul le-a mers chiriaşilor până marţi dimineaţa, când poliţiştii au luat la bani mărunţi mai multe saloane de masaj erotic din Bucureşti, între care şi casa unde proprietarii ştiua de fapt că acolo este un restaurant. 

image
Casa-bordel a lui Viorel Lis

image
Casa-bordel a lui Viorel Lis

image
Casa-bordel a lui Viorel Lis

"Am închiriat în urmă cu trei-patru ani, cu 2000 lei pe lună, 6 camere. Am greşit când am închiriat cu preţul ăsta. Aveam atunci nevoie şi nu găseam cui să o dăm. Casa are şi o mică piscină în exterior. Au început problemele cu chiriaşii când au început să acumuleze datorii. Aveam restanţe de 30-40 de milioane de lei vechi la apă şi electricitate", a spus Viorel Lis la Pro Tv.

image
Viorel Lis şi Oana

image
Viorel Lis şi Oana

Oana Lis era cea care se întâlnea cu unul dintre chiriaşi pentru a lua lunar banii, însă mărturiseşte că habar nu avea ce se petrece în casa soţului ei.

image
Viorel Lis şi Oana

simeon stalpnicul png
Casa-bordel a lui Viorel Lis

"Noi suntem victime. Am închiriat cu pereţii albi. Nu erau aşa de coloraţi. Am fost acolo, când era restaurant, a fost iniţial unul cu specific românesc, mai apoi cu specific oriental. În trecut, au acumulat datorii şi la plata gazelor.

Am plătit noi zece milioane de lei. Ne-am certat de atunci cu ei. Au avut şi gazele oprite , iarna trecută. În ultimul an, din pricina bolii lui Viorel, eu nu m-am mai ocupat de locuinţă. Viorel era foarte supărat, pentru că au devastat casa.

El a refuzat să mai meargă acolo de patru ani. Nu cred că erau fete sechestrate acolo. Doamne fereşte, vorbim totuşi de o locuinţă în centrul oraşului. Aşteptăm un telefon din partea chiriaşilor ca să încheiem contractul pe cale amiabilă.", a spus Oana Lis la emisiunea "La Măruţă".

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Amber Heard FOTO EPA-EFE
claudia patrascanu copii png
elena udrea adrian alexandrov jpeg
militar mort focsani jpg
Ana Brnabic FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Kate Middleton (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg