FOTO Ea este prima soție a lui Adrian Păduraru! Actorul a înşelat-o cu fostul prefect al Capitalei

19 martie 2014
article img
Georgeta Burdujan

Adrian Păduraru are o fiică de 23 de ani cu o talentată actriță din Iași. Aceasta i-a dăruit prima dată un copil lui Păduraru. Numele ei este Georgeta Burdujan și este femeia cu care din anul 1981 și până în 2007 a fost căsătorit Adrian Păduraru, când ziariștii l-au dat de gol pe actor că o înșală pe aceasta cu Mioara Mantale.

Adrian Păduraru (54 ani) a fost și încă mai este un bărbat adorat de multe femei, mai ales după ce a cunoscut celebritatea cu un rol în filmul "Declarație de dragoste".

Maria Cristina Păduraru si mama ei, Georgeta Burdujan

article img
Georgeta Burdujan

Fermecătorul actor a rupt inimile femeilor nu doar în "Declarație de dragoste", ci și în viața particulară. Adrian Păduraru a fost căsătorit în perioada 1981 -2007 cu Georgeta Burdujan, actriţă la Teatrul din Iaşi, unde a profesat și el în trecut. Aceasta a divorțat de el, după ce a aflat din presă că a fost înșelată cu Mioara Mantale, pe atunci prefect al Capitalei.

Tot în acea perioadă a ieșit la lumină povestea de dragoste dintre Adrian și cântăreața Silvia Lungeanu, care i-a dăruit un băiețel. Cu toate acestea, actorul a refuzat să-și cunoască fiul și s-a judecat cu Silvia, până la sfârșitul anului trecut, pentru paternitatea acestuia. Însă actorul a pierdul procesul și urmează să plătească pensie alimentară băiețelului său, Andrei Cristian, în vârstă de 6 ani și jumătate, care îi seamănă leit.

Adrian Păduraru

article img
Adrian PAduraru

Georgeta Burdujan și Adrian Păduraru au o fiică, Maria Cristina, în vârstă de 23 de ani, care, la divorțul părinților a rămas în grija mamei. Tânăra este la fel de talentată ca și tatăl său, cu care se pare că a păstrat o relație frumoasă. Sunt voci însă care spun că Maria Cristina a moștenit și de la mama ei veleitățile artistice. În prezent, ea s-a apucat de cântat și urmează actoria.

Adrian Păduraru și fiica lui, Maria Cristina, într-o tabără de vară

article img
Adrian PAduraru