FOTO EXCLUSIV! Am avut dreptate! Ramona şi Monica Gabor nu au fost la parastasul mamei lor, Veronica Bulai

Ultima actualizare:
Parastas Veronica Bulai
Parastas Veronica Bulai

Monica şi Ramona nu au fost prezente alături de sora lor, Alina, şi tatăl lor, Emil Gabor, luni dimineaţă la mormântul mamei. Au trecut 40 de zile de la moartea fulgerătoare a Veronicăi Bulai şi ieri a avut loc parastasul femeii .

Dacă la 26 august, în ziua înmormântării Veronicăi Gabor (54 de ani) mii de băcăuani s-au adunat să o vadă pe femeia ucisă de o piatră la Peştera Polovragi, dar şi pe celebrele sale fiice, ieri, cimitirul central din Bacău a fost aproape pustiu.

Parastas Veronica Bulai
Parastas Veronica Bulai

La parastasul de 40 de zile al femeii n-au venit decât vreo şapte persoane, cu tot cu preotul şi dascălul care au ţinut slujba. Alina s-a ocupat de toate şi a mers la mormântul mamei alături de Emil Gabor, tatăl surorilor Gabor.

Parastas Veronica Bulai
Parastas Veronica Bulai

După slujbă, cei doi au împărţit puţinelor persoane prezente acolo pacheţele cu mâncare, în care s-a aflat un sandviş cu şuncă şi caşcaval, un măr, un covrig şi câte o lumânare.


    Parastas Veronica Bulai
Parastas Veronica Bulai

După aceea, toţi au plecat acasă la Alina Gabor, în comuna Săuceşti, unde a avut loc un praznic. Totodată, spre seară s-a mai ţinut o slujbă pentru Veronica Bulai, la Biserica Catolică “Fericitul Eremia” din cartierul Nord.

La scurt timp după decesul mamei lor, surorile Gabor s-au organizat în aşa fel încât pomenile pentru Veronica Bulai să fie respectate în totalitate, chiar dacă Moni şi Ramona nu vor reuşi să ajungă în ţară. Monica şi-a refăcut viaţa în Statele Unite ale Americii, alături de un milionar chinez, cunoscut drept „Mr. Pink”, în timp ce Ramona trăieşte de mai bine de un an în Dubai. Alina este singura rămasă în ţară alături de soţul ei şi copilul lor.

image
image
image
image
image
image
Medic doctor spital FOTO Shutterstock jpg
fericire pexels jpg
62264654 jpg
sarpe shutterstock 2259389283 jpg
calendar ortodox 2021 8 iunie sf teodor stratilat png
actrita freepik jpg