FOTO EXCLUSIV Văduva lui Sergiu Nicolaescu poartă încă verigheta

Ultima actualizare:

    Dana Nicolaescu, la cumpărături,  singură și îngândurată (Fotografii: Alex Muscaliu)
Dana Nicolaescu, la cumpărături, singură și îngândurată (Fotografii: Alex Muscaliu)

La un an şi trei luni de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, Dana nu şi-a dat jos de pe deget bijuteria care a legat-o în mod simbolic de maestru.

Cu privirea tristă, îngândurată şi purtând încă haine negre, Dana Nicolaescu (37 de ani) a fost surprinsă zilele trecute de fotoreporterii Click! la cumpărături, într-un supermarket din cartierul bucureştean Floreasca.

A ieşit din magazin cu un coş plin, ca orice gospodină, înainte de Sărbători. Pe lângă produse alimentare şi de curăţenie, văduva lui Nicolaescu avea şi tăvi de prăjituri, dar şi multe flori.

Obiectivul aparatului de fotografiat a surprins, însă, cel mai important detaliu. Şi anume faptul că Dana Nicolaescu poartă încă pe inelarul mâinii stângi verigheta. Ceea ce înseamnă că tânăra soţie a lui Sergiu Nicolaescu nu se poate despărţi de inel, nici la un an şi trei luni de la moartea maestrului.

simeon stalpnicul png

Dana Nicolaescu a vrut să finalizeze munca maestrului şi, la sfârşitul lunii trecute, a înscris proiectul filmului despre viaţa Mariei Tănase, la Centrul Naţional al Cinematografiei pentru a primi finanţare.

Răspunsul comisiei care l-a analizat n-a fost, însă, unul pozitiv. "Una e să fie Sergiu Nicolaescu, alta e să fie Răzvan Săvulescu regizor, iar Dana, producătoarea. Nu îi ştie nimeni. La CNC, regizorul aduce un punctaj de 25%, producătorul, 25%, iar valoarea scenariului e de 50%", a declarat Ioan Cărmăzan, membru al consiliului CNC.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
aircraft 4885805 1280 jpg
benito mussolini jpeg
Ambasada Rusiei la Bucuresti jpeg
reading 925589 1280 jpg
cirese pixabay jpg
patrocle jpg
image png
Pietoni, oameni  Foto Pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net