FOTO Mara Bănică, verdict dur din partea medicilor! Jurnalista este îngrijorată după ce a văzut diagnosticul pus de specialişti

Ultima actualizare:

    Mara Bănică
Mara Bănică

Problemele de sănătate nu-i dau pace Marei Bănică. Jurnalista nu s-a simţit în apele ei în ultima vreme, aşa că şi-a făcut o serie de analize. Diagnosticul pus de medici a îngrijorat-o peste măsură. 

Mara Bănică a ajuns la Spitalul de Urgenţă, acuzând grave probleme de sănătate. După ce medicii au consultat-o i-au recomandat să aibă mare grijă la alimentaţie şi i-au prescris tratament cu antibiotic. Jurnalista a fost diagnosticată cu enterocolită acută, afecţiune care a speriat-o. În urmă cu doar câteva săptămâni, ea a fost supusă unei intervenţii chirurgicale după ce a ajuns la spital cu ocluzie intestinală. Deşi medicii i-au spus că ar trebui să se interneze pentru câteva zile ca să o ţină sub observaţie, jurnalista a refuzat să rămână la spital.

Diagnostic Mara Bănică
Diagnostic Mara Bănică

"Nu iar!", a scris jurnalista la descrierea unei fotografii în care este scris negru pe alb diagnosticul pus de medici. Prietenii Marei au sărit imediat cu sfaturi care să o pună pe picioare şi i-au urat însănătoşire grabnică. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net