FOTO Şoc la «Vocea României» Horia Brenciu: «Bă, ăsta e Pepe?»

Ultima actualizare:
Daniel Claudiu Grosu
Daniel Claudiu Grosu

Juraţii de la Vocea României au rămas mască după ce au auzit una dintre cele mai interesante voci care au ajuns vrodată pe scenă.

Concurentul care i-a făcut să rămână mască pe cei patru juraţi are o voce incredibil de asemănătoare cu a nimeni altuia decât Pepe. Iar acest lucru a fost observat în primul rând de Horia Brenciu care a crezut că pe scenă se află chiar Pepe, după ce l-a ascultat pe Claudiu.

“Ba, asta e Pepe? In viata mea nu am vazut o asemenea asemanare de voce. Am intrebat de 1000 de ori daca e Pepe. Sunt socat, sa mor eu. In viata mea nu am vazut o asa asemanare cu vocea lui Pepe. Chiar am intrebat, daca ai auzit, <<Asta e Pepe?!>> Formidabil. Ce soc am… Chiar sunt socat, pe bune! Te-ai gandit la un nume pentru fetita ta? Eu zic sa-i spui Pepita”, a spus Brenciu.

Sambata seara, Daniel Claudiu Grosu a reusit sa ii cucereasca cu vocea lui doar pe doi dintre juraţii de la “Vocea Romaniei” – Smiley şi Loredana Groza.

Cea care l-a susţinut s fost chiar soţia lui care în curând va naste.


    Daniel Claudiu Grosu
Daniel Claudiu Grosu

Horia Brenciu nu a întors scaunul, dar a recunoscut că este şocat de vocea lui Daniel Claudiu Grosu care a interpretat melodia “Volare”.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net