FOTO Top 10 vedete de la noi acuzate că ar face sex pe bani! Ce sume s-au vehiculat pentru fiecare

Ultima actualizare:

    Bianca Drăguşanu (FOTO FACEBOOK)
Bianca Drăguşanu (FOTO FACEBOOK)

Acuzaţii lui Stelian Ogică la adresa Loredanei Chivu, cum că asistenta lui Capatos ar face sex pe bani, a scos la suprafaţă mai multe cazuri de vedete feminine care ar accepta partide fierbinţi de dragoste, contra unor sume de bani.

1. Dansatoare din buric Jasmine a fost arătat cu degetul de către Leo de la Strehaia că ar fi acceptat 1000 de euro pentru o noapte de amor cu el.

"Când am cunoscut-o, i-am zis «îmi place de tine, cât mă costă să mergem»?" , declarat Leo de la Strehaia.

jasmine
jasmine

2. Ramona Gabor. Surioara Monicăi a fost şi ea implicată într-un scandal monstru cu Andreea Tonciu, care a acuzat-o pe fata originară din Bacău că se prostitua pentru suma de 50 de euro.

"Nu pot să le suport pe panaramele astea pline de aere şi care vin tocmai din fundul Moldovei. Nici nu ne bagă în seamă la filmări, se dau mari doamne, dar fac sex pe 50 de euro!

Se cred mai presus decât noi, fetele cuminţi, care nu ne ducem să facem prostii cu băieţii pe bani. După ce că sunt panarame, mai sunt şi tari în gură şi obraznice

ramona gabor
ramona gabor

Citiţi şi: AUDIO Dovada că Loredana Chivu face sex pe bani: cere 250 de euro pe o partidă de amor

3. Monica Gabor. Înainte de a veni la Bucureşti, despre fosta soţie a lui Irinel Columbeanu s-au auzit multe lucruri imorale, pe care le-ar fi făcut la Bacău.

"Monica a lucrat cu mine ca escortă. Era 150 de lei cu finalizare. Sex oral şi normal. Sau 200 ora. Clientul putea da mai mult, dacă voia sado-maso sau fetişuri, dar Mona nu se băga la aşa ceva.

De obicei, lua 150, din care 80 rămâneau pe caiet, iar restul îi reveneau e

monica gabor
monica gabor

4. Mihaela Moise (Meme). Fosta jurnalistă de la OTV, care s-a iubit cu Luis Lazarus, a primit şi ea acuzaţii din partea Andreei Tonciu şi a Sânzianei Buruiane că s-ar fi culcat cu Florin Salam , pentru 100 de euro.

"Pentru brăţară ar fi făcut sex oral, pentru următoarele daruri o mai introducea puţin...", afirma Sânzi.

mihaela moise
mihaela moise

5. Bianca Drăguşanu. Actuala iubită a lui Victor Slav s-a certat la cuţite cu Adriana Bahmuţeanu. Soţia lui Silviu Prigoană a înaintat şi un tarif al Biancăi: 5000 de euro.

"Bianca Drăguşanu vinde foarte bine. Ea merită toţi banii. Am auzit ca tariful Biancăi Draguşanu ar fi 5.000 de euro", a spus Bahmu.

bianca dragusanu
bianca dragusanu

6. Daniela Crudu. Tot leo de la Strehaia este de vină şi pentru denigrarea imaginii brunetei.

"I-am zis Danielei că vreau o seară cu ea. După o zi mi-a zis că dacă o vreau lasă la aprecierea mea cât valorează ea. 50 de milioane de lei mi-a zis că sunt ok.

Mi-a dat apoi mesaj cu numărul de cont. Am trimis pe cineva la bancă cu banii. Nu m-a mai căutat apoi. Trebuia să mă răsplătească pentru banii ăia.

A treia zi am început să ne întâlnim. Mi-a zis că vrea maşină că vrea casă. Dacă era să avem o relaţie o ajutam să aibă tot ce vrea. Era foarte incântată, ea insista. Eu aveam treburile mele. Ea tot insista

daniela crudu
daniela crudu

7. Larisa Drăgulescu. Fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Leo de la Strehaia. Omul de afaceri a încercat să se culce cu blonda.

El a declarat că îi dă bani Larisei pentru tratamentul fetiţei ei. În plus îi finanţează şi silicoanele şi noua melodie. I-a mai dat şi ceva mărunt pentru a merge la mare.„Îmi plac bărbaţii inteligenţi şi potenţi. Şi Leo face parte din aceştia", a fost enigmatică Larisa.

larisa dragulescu
larisa dragulescu

8. Mariana Moculescu. Într-o înregistrare audio făcută publică, fosta soţie a lui Horia Moculescu striga la fiica ei, Nidia, că a trebuit să facă sex pe 500 de dolari.

"De ce a trebuit să s... p... şi să mă f... în c...pentru 500 de dolari?! Moculescu nu mi-a dat bani pentru întreţinerea copilului.

Îmi trebuia mie copil cu un boşorog cu 30 de ani mai mare? Mi-am nenorocit tinereţea!Eşti nefericirea mea, eşti chinul meu, eşti crucea mea.

Mi-am născut propria cruce! Eşti o urâtă Du-te d...

mariana moculescu
mariana moculescu

9. Adelina Pestriţu. Despre prezentatoarea de la Kanal D nu s-a auzit că ar fi primit bani de la cineva pentru a presta servicii sexuale, dar chiar ea, într-o declaraţie, a recunoscut că nu s-ar împotrivi acestei practici.

adelina pestritu
adelina pestritu

"Aş face sex de plăcere, dacă vrea să mă plătească îl priveşte. Nu pot spune o sumă, pot spune că plăcerea este criteriul şi apoi vin banii!", a dezvăluit Adelina Pestriţu în timpul filmărilor pentru emisiunea "Vaporul iubirii".

10. Simona Sensual. Sexoasa blondă a intrat într-un conflict cu Andreea Tonciu, din care a ieşit cu imaginea şifonată.

Mă enerveză Simona pentru că e ipocrită și proastă și are impresia că nimeni nu mai e ca ea. Toată lumea știe că Sensuala face sex pe bani, am martori.

Doi prieteni, cărora nu le pot da numele, mi-au spus că i-au oferit bani când au fost cu ea

simona sensual
simona sensual

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net