FOTO: Vlad Huidu a filmat naşterea fiicei lui:«E frumoasă ca maică-sa şi deşteaptă ca taică-su»

Ultima actualizare:
Vlad
Vlad

Vlad Huidu a aşteptat cu sufletul la gură naşterea fiicei lui. Fratele lui Şerban a mărturisit că a filmat momentul în care micuţa a fost născută.

Giulia Anghelescu nu-şi mai încape în piele de fericire. Vedeta mărturiseşte că s-a îndrăgostit de fetiţa ei, Antonia.

simeon stalpnicul png

«Ne-a facut cel mai frumos cadou de Paşte. E o minune pitica. Nu am stiut de unde sa o apuc atunci cand am tinut-o in brate. Vlad se implică foarte mult, schimbă scutece foarte bine. Am fost putin dezamagita ca nu am putut sa nasc natural, asta era planul meu, dar au aparut complicatii inainte de nastere si am considerat că mai bine nasc prin cezariana. Am intrebat daca la al doilea o să pot naşte natural şi a spus că e probabil, încă nu e cert.», a declarat Giulia, pentru Poveştiri Adevărate.

Vlad mărturiseşte că a fost alături de Giulia în momentul în care a născut. Maim mult decât atât, acesta a filmat întreaga întreaga scenă


    Vlad
Vlad

«E un moment unic. Parerea mea este ca cel mai important lucru este sa devii parinte. Pentru asta traiesti, este unic, ceva extraordinar. Am filmat intreg momentul. Multi au spus ca am ajunt foarte mult curaj. Ar trebui sa vada barbatii sa vada ce se intampla atunci cand o femeie naste. Operatia a decurs normal. Seamana si cu mine si cu ea, nu prea iti pot da seama. Dupa trasaturi e frumoasa ca maica-sa şi deşteaptă ca taic-su. Am plâns când micuţa a venit pe lume.», a mărturisit Vlad Huidu, la Acasă TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net