Gabi Cristea: «Banii pentru mine sunt un mijloc, nu un scop în sine»

Din 15 august, fosta prezentatoare a emisiunii "Noră pentru mamă" revine cu un nou format de emisiune tip magazin.

"Emisiunea «Draga mea prietenă» este cu totul altceva decât ceea ce am făcut până acum. Mi-am dorit foarte mult să lucrez pentru o emisiune de tip magazin, iar acestă dorinţă a mea se îndeplineşte acum. E un format dinamic, în care găseşti şi informaţie utilă şi bună dispoziţie", a declarat Gabi pentru Pro Tv Magazin.

Din echipa emisiunii face parte şi Andreea Godeanu, producătoarea care a lucrat ani buni cu Teo Trandafir. Întrebată dacă speră la succesul pe care l-a avut Teo în televiziune, vedeta a precizat că fiecare are un loc şi un rol în media.

"Nu am niciun motiv să o copiez pe Teo. Ea a făcut emisiuni în felul ei, eu le fac în felul meu. În ceea ce priveşte succesul emisiunii «Draga mea prietenă», nu mă hazardez, să vedem ce vor avea de spus telespectatorii. Sunt foarte încântată că lucrez pentru această emisiune alături de Andreea Godeanu, un profesionist remarcabil", a declarat Gabi.

Banii nu sunt importanţi pentru ea

Împreună cu soţul ei, Cristea construieşte un parc acvatic în zona Tineretului din Capitală. Vedeta TV a mărturisit că ea nu are decât un rol consultativ în această afacere.

"De parcul acvatic se ocupă în totalitate soţul meu (n.r. Marcel Toader), susţinut de o echipă specializată în domeniu. Eu îmi pot da cu părerea dacă el îmi cere asta, dar nu una avizată", a spus ea.

Gabi a precizat că banii nu sunt atât de importanţi pentru ea. Ea zice că atât timp cât nu duce grija zilei de mâine este mulţumită.

"Atâta vreme cât nu trebuie să îmi fac probleme pentru ziua de mâine, ideea de a câştiga bani nu devine o obsesie. Şi nu sunt genul care să îmi cumpăr elicoptere şi palate. Nu simt nevoia să epatez, banii pentru mine sunt un mijloc, nu un scop în sine".

america express vedete concurenti 2022 jpg
caine furios jpeg
George Burcea in Wednesday jpg
sex jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
oana roman si marius elisei
cub kamara png
Vica la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 1 februarie sfantul mucenic trifon png
biblioteca3 jpg
caine furios jpeg
Victor Pițurcă INQUAM Photos George CalinB jpg
catei germia jpg
Capture JPG