Gabi Firea a înflorit de când s-a măritat cu Florin Pandele! Uite ce bine arată în costum de baie! FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Gabriela Firea este un alt om de când a devenit soţia primarului din Voluntari, Florin Pandele.Prezentatoarea de la Antena 1 a renunţat la stilul ei foarte sobru şi a adoptat o atitudine mult mai relaxată.

Recent întoarsă din luna de miere, Gabi a postat pe contul ei de Facebook mai multe fotografii din luna de miere, din Turcia. Alături de Florin Pandele, Firea a trăit câteva săptămâni minunate, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber din pozele publicate.

simeon stalpnicul png

Gabi şi Florin s-au distrat în club, s-au plimbat şi s-au relaxat la piscină. Cei doi soţi par a fi mai în formă ca niciodată, mai ales vedeta de televiziune care are un trup de invidiat la 39 de ani.

simeon stalpnicul png

FOTO: Facebook

Gabi şi Florin s-au căsătorit religios pe 9 iulie. Cei doi l-au avut ca naş pe Gigi Becali. Petrecea a avut loc la un restaurant de pe domeniile Ştirbey, în prezenţa a 500 de prienteni, rude şi apropiaţi ai cuplului.

Căsnicie de 17 ani cu Răsvan Firea

Gabriela Vrânceanu Firea moderează emisiunea „Ştirea zilei" de la Antena 3 şi conduce revista „Săptămâna financiară".

Jurnalista a fost căsătorită 17 ani cu Răsvan Firea, cu care are un băiat. La începutul anului 2010, soţul vedetei a murit după o grea suferinţă.

Pandele e de 11 ani primar în oraşul Voluntari

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, are 50 de ani şi doi copii dintr-un mariaj anterior căruia i-a pus punct în 1996. Cei 11 ani la Primăria oraşului Voluntari i-au prins bine lui Pandele, conform declaraţiilor sale de avere.

Acesta deţine trei terenuri în intravilan şi încă o suprafaţă în extravilan, la ţară. Nici un automobil nu figurează în proprietatea edilului. În schimb, are o casă de 240 metri pătraţi în satul său natal, Surlari, comuna Petrăchioaia.

Vezi mai multe fotografii în Mediacenter!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
traian basescu
image
image
image
image
image
image
image png
banner soție Iosif Rotariu png
stefan birtalan jpg
macara iasi jpg
nicoleta jpg
furnici jpg
ceai de păpădie webp
aroportul heathrow foto profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net