Gabriel, din nou la spital!


    Gabriel se luptă  cu boala de  aproape doi ani
Gabriel se luptă cu boala de aproape doi ani

Gabriel Alexandrescu, băiatul de 8 anişori din Feteşti căruia îi purtăm de grijă de un an, s-a întors la Spitalul Fundeni.

Ieri, copilul şi bunica sa, Liliana, care îl creşte de când era cât un ghem de mic, s-au întors la spital pentru analize.

Gabi, aşa cum îl alintă bunicii, a avut parte de o vacanţă de iarnă frumoasă, acasă şi nu pe un pat de spital. O cititoare a ziarului Click! i-a trimis o sumă mare de bani, iar bunica a putut să-i asigure atât alimentaţia, cât şi lemne să facă focul în sobă.

„A fost bine acasă, am stat două luni, fiindcă Găbiţă a terminat tratamentul citostatic. Problema cea mai mare este aceea că el nu prea mai vede şi dacă schimbam ceva în casă, se lovea. Acum am venit pentru analize şi o să mai stăm câteva zile în spital, fiindcă este pe tratament medicamentos", ne-a spus Liliana, bunica sa.

Coşmarul lui Gabriel a început în vara anului 2010. Totul a început de la o căzătură, urmată de o lovitură. Copilul a făcut pareză pe partea dreaptă şi a fost operat în noiembrie 2010, la Spitalul Bagdasar Arseni, fiindcă i s-a descoperit o tumor-gigant la cap.

Băiatul care se luptă de un an şi jumătate cu cancerul, a urmat tratament de specialitate la Spitalul Fundeni.

Dacă doriţi să-l ajutaţi pe Gabriel, puteţi depune bani pe numele lui, în contul Fundaţiei Adevărul, deschis la BCR, sucursala Tunari: RO09RNCB0286001133100003 - în lei.

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
serban huidu si mihai gainusa
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
maxresdefault jpg
cub botez reghecampf caciuc png
cub anastasia soare png
Novak Djokovic, Getty jpg
Victor Piturca jpeg
image
image
image
image
image
image
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg