Geanina Varga: «Îmi place să mănânc sănătos»
Urăşte alimentele grase, mănâncă sănătos, iar asta se vede la exterior. Geanina Varga, prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima TV, îşi menţine o siluetă de invidiat cu salate, ajungând expertă în prepararea lor.
"Îmi plac salatele de orice fel şi tot timpul am în casă legume poaspete. Pentru mine, cea mai consistentă masă e dimineaţa, unde consum fructe de sezon, ceai verde, un ou fără gălbenuş sau şuncă de curcan. La prânz mănânc, de regulă, o porţie consistentă de legume fierte, iar seara optez pentru peşte sau sushi", spune Geanina. Cu un aşa meniu, orice nutriţionist ar putea-o da tuturor drept exemplu pozitiv.
În plus, ştirista este şi o bună gospodină. Evident, atât cât timpul îi permite, după cum mărturiseşte. Ajutorul principal, în bucătărie, e mama ei, de la care a învăţat multe secrete.
Pentru Geanina, mâncarea trebuie să fie nu doar gustoasă, ci şi aspectuoasă
"La noi în casă mama găteşte cel mai mult. Ea ştie exact ce-i place fiecăruia. Eu fac salatele şi câte o prăjitură pentru fiul meu", adaugă vedeta.
Salata cu ton pe care a preparat-o în bucătăria Adevărul Holding i-a ieşit ca la carte. Ingredientele le-a tocat rapid, cu dexteritate, având grijă să ocupe doar un colţ de masă.
"Eu sunt foarte ordonată, îmi place să le am pe toate la-ndemână şi urăsc să las dezordine în urmă", mai spune Geanina Varga.
Salată cu ton
Ingrediente: salată verde, roşii, ardei gras, porumb, un ou fiert, o conservă de ton, ceapă, ulei de măsline, sare, piper
Mod de preparare: castronul se tapetează cu frunze de salată, se pun legumele tăiate cubuleţe, oul se taie în felii, se condimentează după gust cu sare, piper şi ulei.