George Burcea, soțul Andreei Bălan, copilărie de coșmar: «Tata ne bătea și pe mine, și pe mama, era tare violent»


    George Burcea a iniţiat campania ”Sincer, eu”, care luptă împotriva abuzului în familie
George Burcea a iniţiat campania ”Sincer, eu”, care luptă împotriva abuzului în familie

George Burcea (31 ani) a lansat recent campania ”Sincer, eu”, în care actorul trage un semnal de alarmă împotriva violenţei domestice. În spatele zâmbetului său ştrengăresc, soţul Andreei Bălan ascunde o poveste de viaţă tristă. Declaraţiile lui îţi dau fiori.

Actorul a povestit despre părintele său, care i-a făcut viaţa un iad: ”Am avut o copilărie violentă, tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră, am suferit mult din cauza lui. Şi eu am luat bătaie de la tata. Am fost abuzat. Mă bătea şi am crescut în ritmul acesta. Bătăile de la el m-au făcut să realizez să fac ceva cu viaţa mea şi să fac ceea ce îmi place”.

Îi dedică mamei sale o carte
Îi dedică mamei sale o carte

George Burcea a decis să acţioneze în acest sens, pentru a opri abuzul fizic şi psihic în familie, aşa că a lansat o campanie de conştientizare a violenţei domestice: „Am ales să spun povestea mamei mele şi implicit a mea, pentru că ştiu că poate inspira semenii, indiferent de sexe. Violenţa domestică este mai gravă pentru societatea noastră decât multe alte rele pentru care ne consumăm zi de zi. Şi, ştiţi de ce? Pentru că nu avem educaţie. Eu încerc să educ expunându-mi trăirile, gândurile, temerile, sufletul etc. Mă deschid mai mult ca niciodată şi fac acest lucru ca să dau încredere oamenilor că se poate chiar şi dacă provii dintr-un astfel de mediu”, a scris actorul pe conturile sociale.

George are două fetiţe, pe care le răsfaţă ca pe prinţese
George are două fetiţe, pe care le răsfaţă ca pe prinţese

George a crescut în medii unde violenţa fizică, verbală şi emoţională au făcut parte din rutina zilnică: „Străbunica a luat bătaie, bunica a luat bătaie, mama a luat bătaie, sora mea a luat bătaie. Tata o bătea pe mama des, ei nu mai sunt împreună de mulţi ani”. De la experienţa personală şi de la o discuţie mai amănunţită cu mama lui, George a iniţiat campania ”Sincer, eu”. „Să aveţi curaj să vorbiţi despre acest fenomen şi curaj să nu mai staţi lângă oamenii care nu emană decât ură şi frustrare” , a mai declarat artistul. George lucrează şi la o carte despre mama lui, iar campania sa împotriva violenţei în familie este sprijintă de prieteni, fani, dar şi de persoane publice, printre ele numărându-se actriţa Monica Davidescu şi cântăreţul Florin Ristei. George şi soţia lui, Andreea Bălan, cu care are două fetiţe minunate, Ela (3 ani) şi Clara (10 luni), formează una dintre cele mai frumoase familii din show-biz, în casa lor domnind armonia. 

Andreea Bălan: «De la tata mai primeam o palmă, am fost trasă de păr»

Andreea a făcut pace cu Săndel Bălan
Andreea a făcut pace cu Săndel Bălan

Andreea Bălan susţine că este o mămică bună: “Orice îi spui copilului tău rămâne în subconştientul lui pentru că asta e o rană. În concerte mergeam doar cu tatăl meu, mama lucra. Am avut o copilărie drăguţă până la 10 ani, dar s-a terminat totul când am început să cânt! Apoi eram un roboţel, care era pus să execute să danseze aşa cum i se spune. Foarte multe lucruri au existat în spate, certuri şi discuţii. A trebuit să fac ani de terapie pentru că rămăsesem blocată emoţional în trecut. Erau două personalităţi, copilul din mine şi adultul, adică artista Andreea Bălan, care crescuse peste noapte. Intram în contradicţie” , a declarat solista. Vedeta i-a adus acuzaţii grave tatălui ei, Săndel Bălan, care i-a fost manager, în 1998, pe vrema când ea cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu: ”Eu trebuia să execut şi dacă nu făceam, mai primeam şi o palmă. Am fost trasă şi de păr”. Săndel s-a apărat: ”Ce să bat la ea, cântărea 40 de kilograme cu tot cu haine”, ne-a declarat acesta. 

Andreea, la 11 ani
Andreea, la 11 ani
FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
masina cu lemne furate din padure jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
infidelitate 0 jpeg
concediul de odihnă
culori brazi 2022