Hagi, acum ori niciodată!

Ultima actualizare:

După trei rezultate negative consecutive, Gică Hagi şi Galata au ajuns în faţa celui mai important meci al sezonului, pe teren propriu cu rivala de moarte Fener.

Despre abdicarea "Regelui" s-a tot vorbit în ultimele zile. antrenorul român fiind ca şi demis în cazul unei noi înfrângeri. Imprevizibili, başkanii grupării "Cim Bom" se pot răzgândi însă dacă Fener va fi umilită pe "Türk Telekom Arena".

Hagi ştie acest lucru şi îşi joacă ultima carte. "Trebuie să câştigaţi măcar pentru mine şi să demonstraţi că meritaţi să jucaţi în aceste culori", le-a transmis românul elevilor săi la antrenamentele din această săptămână.

Într-un astfel de derby, cu 50.000 de suporteri în spate, Galata are toate şansele să pună în umbră realitatea din clasament: Fenerbahce e liderul la zi din Turcia, în timp ce echipa lui Hagi se zbate pe un ruşinos loc 11, la 24 de puncte distanţă.

Cu demisia în buzunar, aşa cum a declarat, Hagi are şi varianta-surpriză de a-şi anunţa plecarea de la Galata chiar în cazul unei victorii. Ar fi o retragere în glorie, ţinând cont de faptul că el nu are postul garantat în sezonul viitor, oficialii demarând deja negocieri cu alţi tehnicieni.

Conform presei din Turcia, Hagi pregăteşte câteva schimbări în formula de start, inclusiv trecerea "în rezervă" a foştilor stelişti Bogdan Stancu şi Zapata, intens criticaţi pentru ultimele evoluţii.

Turcii se ţin de recorduri

* derby-ul de astăzi, primul pe "Türk Telekom Arena", va genera venituri-record pentru Galata, de peste două milioane de euro

* Galata a anunţat că va încerca astăzi stabilirea unui record mondial privind zgomotul făcut de public prin scandări. Actualul record, de 128,7 decibeli, a fost stabilit în 2000, la meciul Denver - New Englands din NFL.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net