Ham! Uită-te în ochii mei și adormi pe loc

Ultima actualizare:

    Princess, de 10 anișori, este primul câine  din lume care face terapie prin hipnoză
Princess, de 10 anișori, este primul câine din lume care face terapie prin hipnoză

Princess, din rasa spitz german, este o căţeluşă fenomenală! Poreclită hipno-căţelul, Princess are 10 anişori şi are propriul cabinet de psihoterapie pentru oameni în Guiseley, West Yorkshire, Marea Britanie. Ea a devenit celebră la Britain Got Talent, în 2015.

Căţeluşa neagră ca tăciunele şi înaltă de doar 43 de centimetri este cunoscută la nivel mondial după ce l-a hipnotizat pe Simon Cowell în timpul emisiunii Britain Got Talent, în 2015. Stăpâna ei, Krystyna Lennon, de 43 de ani, de meserie hipnoterapeut, a iniţiat-o pe micuţă în tainele terapiei prin hipnoză încă de la vârsta de doi anişori.

Se uită fix în ochii  pacienţilor veniţi  la terapie...
Se uită fix în ochii pacienţilor veniţi la terapie...

Acum, Princess îşi priveşte direct în ochi pacienţii care încep să caşte după doar un minut. Apoi pică în starea de hipnoză şi se trezesc doar după ce căţeluşa de 14 kilograme latră de trei ori. Princess participă la şedinţele de hipnoză numai în prezenţa Krystynei Lennon, iar mulţi cârcotaşi susţin că de fapt femeia este cea care le induce starea de somnolenţă pacienţilor. ”Într-o zi îmi mâncam sendvişul la birou şi clientul meu stătea pe canapea. Princess s-a suit pe unul dintre braţele canapelei, s-a uitat fix în ochii pacientului şi după 20 de secunde acesta a căzut ca trăsnit. Am fost şocată de puterile căţeluşei”, a povestit, pentru Daily Mail, Lennon.

... şi în 20 de secunde  aceştia pică într-un  somn profund
... şi în 20 de secunde aceştia pică într-un somn profund

Femeia i-a cumpărat o lesă cu diamante şi o zgardă cu pietre preţioase, o hrăneşte cu mâncare din carne de peşte şi nu o lasă să intre în contact cu alţi căţei. În 2018, Krystyna Lennon a făcut un experiment neobişnuit în cabinetul ei: a chemat 15 voluntari şi i-a dat comanda lui Princess să îi hipnotizeze. Primii trei au adormit instantaneu, în cazul celorlalţi lucrurile însă nu au mers strună, dovadă că până şi puterile lui Princess sunt relativ limitate. Un lucru este sigur, susţine Krystyna Lennon: căţeluşa nu poate hipnotiza alţi căţei pentru că... îi e frică de ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net